Share Button

Win/Acties

Published on maart 17th, 2017 | by de redactie

0

Spot on NEON

We hebben je al eerder op de hoogte gebracht van de nieuwe collectie van het jongens kledingmerk Bellaire, maar ben jij ook al bekend met hun toffe jongensjassen? Van oorsprong is het een kinderjassenmerk en zij hebben sinds 2016 een volledige kinder kledinglijn; voor de jongens Bellaire en voor de meisjes NoBell’ genoemd.

De gehele collectie van Bellaire is geïnspireerd door de sportwereld. Hippe shirts en sweaters, stoere hoody’s en comfy joggs geven dit merk een echte sport look. En dat is precies wat de boys willen, er moet tenslotte wel in gesport kunnen worden ;-).

Bellaire jongensjassen

Dit seizoen zien we hele stoere en kleurrijke modellen bij de jongensjassen van Bellaire. Voor jongens die houden van buitenspelen zijn de sportieve softshell jassen. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan nylon jacks in verschillende structuren en prints met aandacht voor detail.

Bellaire is uiterst geschikt voor de actieve boys, boys die het snel warm krijgen van het buitenspelen. Hiervoor zit er een extra large loop in de nek van alle jassen, sweaters en vesten, zodat die snel ergens weg gehangen kunnen worden!

NEON

Deze neon oranje zomerjas is echt een topper. Hij is echt een blikvanger door de opvallende kleur wat mooi afsteekt bij de grijs, blauwe kleding. Tegelijkertijd is deze opvallende kleur handig voor in het verkeer en in de stad, want je kind valt hierdoor extra goed op.  Tevens is hij gevoerd met zachte joggingstof, heeft een capuchon en de mouwen hebben windvangers. Deze jas heeft alles om de kids goed te beschermen tegen weer en wind!

Bellaire … Go Out There!

WIN een Bellaire zomerjas

Heb jij een sportieve zoon die wel een toffe zomerjas kan gebruiken? Doe mee met onze winactie. Vul onderstaand formulier in en laat weten in welke maat je deze jas wilt winnen. Ook kun je meedoen met de like&share winactie op onze Facebookpagina. De naam van de winnaar staat woensdagavond 29 maart hier op Boyslabel. Good Luck!

Win een Bellaire zomerjas

jongensjassen, bellaire kinderjassen

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑