Share Button

De bloggers van Boyslabel

Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse jongensmama’s over hun belevenissen met hun zoons. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen. Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer met ons. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met veel plezier en met soms een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Redactie Boyslabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel

Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.com, Girlslabel.com en Babylabel.com heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Moeder van 3 boeven Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009) shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pinterest ❤ citytrips

 

Karen, deze 29-jarige moeder is dol op verse bloemen, schoenen in alle kleuren en soorten, chocola en uiteraard op dochter Lore van 1,5 jaar én vriend Roy. Op carrièregebied zit ik bij Boyslabel, Girlslabel en Babylabel helemaal op mijn plek als Contentmanager. De liefde voor online content is groot, waardoor ik veel websites, Instagram en Facebook doorspit op zoek naar iets leuks. Daarnaast heb ik veel contact met alle bloggers voor Boyslabel. Girlslabel en Babylabel. Mijn lijfspreuk: add a little confetti each day 🎉

Bloggers Boyslabel

Caroline, blogger Boyslabel

Caroline (41), moeder van twee actieve jonge jongens (geboren 2012 en 2013) met een passie voor online delen. Na drie jaar in Singapore te hebben gewoond als expat is het nu weer terug met de voeten in de Hollandse klei. Actief met een interieur/lifestyle blog, fanatiek instagrammer met last van een gezonde Pinterest verslaving en sinds een paar maanden ook een snapchatter.

 

Tamara en Silas BL 

Tamara,  trotse moeder van Silas (2014). Als freelance styliste heb ik een enorme passie voor mode, design & interieur en alles wat met de “little ones” te maken heeft. En deel graag mijn kennis met jullie op Boyslabel. Verder houd ik ervan om leuke dingen met mijn gezin te ondernemen.

 

blogger boyslabel

Mijn naam is Sylvia Vijn, moeder van Timo (2007) en Sebas (2010). Samen met mijn man hebben we een bloembollen akkerbouwbedrijf. Het motto hier… een dag niet vies geworden is een dag niet geleefd! En de boys doen daar heel graag aan mee! Voetballen, buiten spelen, hutten bouwen het kan allemaal hier! Lees mijn blogs hier.

 

Patricia, 42 jaar,  moeder van zoon Thiemo (2004) en dochter Mikki (2008). Door het werk van mijn man hebben wij een aantal jaar in de USA gewoond en in mijn hart heb ik een stukje mee terug genomen van dat indrukwekkende land. Het motto ‘Shop till you drop’ en vooral 24/7 heb ik daar naar hartenlust kunnen uitvoeren. Ik heb een voorliefde voor kindermode en schoenen, de USA, interieur, Texel, hockey & natuurlijk mijn gezin. Never a dull moment en dat wil ik heel graag hier met jullie delen.

 

Esther, moeder van Sarah (2009) en Samuel (2010). In 2008 heb ik mijn leven en carrière in Amsterdam opgezegd om bij mijn grote liefde op de boerderij in Frankrijk te gaan wonen. Naast het moeder-zijn, draai ik inmiddels mee op de boerderij. Ik ben druk in de (moes)tuin, ontvang in de zomer vakantiegasten om ze te laten genieten van het heerlijke Franse buitenleven, verander elke maand ons interieur en probeer met onze vereniging kunst en cultuur in het dagelijks leven hier te bevorderen. Verder spreek ik vloeiend Frans en doe ik veel op school, dus ik geloof dat ik mij redelijk aan het Franse leven heb aangepast. Maar ik sta vaak vol verbazing te kijken, zowel naar het leven van alle dag hier als in Nederland en vind het heerlijk daarover te schrijven.

 

blogger boyslabel

Sharon, mama van Chiel (2011), Olivier (2013) en Wieger (2016). Met manlief Camiel erbij, is het mannenhuishouden compleet! Ik ben opgegroeid in een meidengezin en ook nog werkzaam (als brand manager) in een echte vrouwenbranche (cosmetica en geuren). Eenmaal thuis voeren treinen, dino’s, auto’s en Transformers de boventoon. This is a man’s world! En mama wordt op handen gedragen… zo over de lego 😉

 


Wiljo
(41), getrouwd en trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn mamablogs voor Boyslabel.

 

chantal

Chantal, moeder van Boaz en Rox, is eigenaar van studio zwartwit en ontwerpster van baby mijlpaalkaarten (studiozwartwit.nl/shop) waarmee je alle bijzondere momenten van je baby’s eerste levensjaar vast legt met deze zwart-wit kaarten! Maakt de mooiste inspiratie en trendcollages voor Boys,- & Girls- & Babylabel!

Marloes Velderman - boyslabel

Marloes, trotse mama van Lucas, Julius & Jasmijn. Als iemand vraagt naar mijn passies of ambities, hoor ik mijzelf zeggen: “ alles wat maar met mode en styling te maken heeft”. Of ik nu in de winkel kleding verkoop of ik houd mij bezig met de VM (Visual Merchandise) of ik mag weer een geweldige blog schrijven over kinderkleding, ik houd ervan om met Mode bezig te zijn. Maar er is natuurlijk meer, ik trek regelmatig mijn hardloopschoenen aan om een stuk te rennen of ik ga naar de Boot Camp voor een total body-workout. Verder houd ik van leuke uitstapjes, steden en mooie vakanties in Frankrijk.

Martine

Martine, moeder van Lukas (14), Floor (12) en Hugo (9). Zij heeft een passie voor reizen, uitgaan, wijnen en shoppen. Op Boyslabel tipt zij over de leukste uittips voor jongens. 

 

Anne-Floor 

Anne-Floor, weet als moeder van 2 en een halve (nou oke, bijna driekwart) jongens, maar al te goed hoe leuk, maar soms ook moeilijk het is leuke spullen voor jongens te scoren. Als undercover echte meiden-meid kan zij nou zelfs stiekem staan te juichen als de gave Lego-Batman klok binnenkomt en mee staan te springen als er een nieuwe Cars film draait. Lees hier welke style zij voor haar jongens kiest in My Boys Favorite Style >>>

 –

Sofie

Sofie, mama van 2 jongens. Met een 7 jarige én een baby in huis, valt er heel wat te beleven. Dankzij het grote leeftijdsverschil kan ik in twee werelden op zoek gaan naar het coolste, stoerste of schattigste voor mijn superhelden! Grote broer Thiebe is een mini-papa, en Thomaz geniet duidelijk van alle aandacht en liefde die hem tegemoet komt. En de glimlach van die twee schatten, daar doe je alles voor!

ster

Wij zoeken jou!

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw zoon(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij ons team komt versterken. Voor meer informatie lees onze oproep Bloggers gezocht en welkom bij ons team!


Comments are closed.

Back to Top ↑