Share Button

Kleding

Published on september 10th, 2016 | by de redactie

0

SevenoneSeven for Boys

De kinderkleding van Sevenoneseven is in korte tijd zeer populair geworden. En dat is niet zo verwonderlijk. Veel jongens en hun mama’s zijn fan van deze kleding, door de eigenzinnige stijl die tussen sportief en college-stijl valt. Elk seizoen komt dit terug door veel navy-tinten, cijfer-prints. Stijlvolle kinderkleding, zonder al te veel poespas – dat is SevenoneSeven.

Het merk kenmerkt zich door de mooie details en de uitstekende afwerking van de kleding. De jongenskleding is casual, stoer en verzorgd en is makkelijk met elkaar te combineren. SevenoneSeven kinderkleding heeft navy, kaki en grey als basiskleuren die iedere collectie weer terug komen  en combineert dit met frisse neon kleuren als tegenhanger. De kleding van Sevenoneseven is verkrijgbaar van maat 98-104 t/m 170-176.

Deze collectie wordt in meerdere leveringen per seizoen uitgeleverd waardoor je elke paar weken weer nieuwe kleding kunt aanvullen aan je bestaande collectie. Er zijn altijd goede broeken en jeans verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen, en bovendien ruime keuze uit tops zoals sweaters, shirts, overhemden en warme truien. Favoriet zijn de altijd mooie winterjassen. Goed van kwaliteit en prachtig van kleur en ontwerp. De stoere broeken, mooie sweaters en toffe colbertjasjes maken deze collectie een musthave voor stylish cool boys!

Bekijk en shop de nieuwe collectie van SevenoneSeven oa bij:

Kixx-online

717, sevenoneseven, seven one seven kinderkleding

717, sevenoneseven, seven one seven kinderkleding

717, sevenoneseven, seven one seven kinderkleding

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑