Share Button

Win/Acties smurfen film, de smurfen en het verloren dorp

Published on maart 15th, 2017 | by de redactie

0

De Smurfen en het verloren dorp

Ken jij ze nog? Die kleine blauwe wezentjes met witte mutsen, de Smurfen genaamd. Ik kan me ze nog goed van vroeger herinneren en super leuk dat er vanaf 1 april een nieuwe film draait in de Nederlandse bioscopen: De Smurfen en het verloren dorp. Leuk om samen met de kids te kijken.

Het verhaal

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken, voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

Volg de Smurfen op hun facebookpagina >>>

Smurfen winactie (2x kans)

De Smurfen en het verloren dorp draait vanaf 1 april in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Doe mee met onze winactie en maak 2x kans op een Smurfen film pakket met:

  • 2 bioscoopkaartjes voor de Smurfen film (niet voor de premiere maar geldig in iedere bioscoop)
  • Smurfen lunchbox
  • Smurfen polsbandje

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten waarom jij deze prijs zou willen winnen. De namen van de 2 gelukkige winnaars die beiden dit hele pakket winnen staan woensdag 29 maart hier op Boyslabel. Succes!

Win een Smurfen pakket

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑