Share Button

Kleding

Published on maart 4th, 2017 | by Colinda

0

The Future is Ours zomercollectie 2017

Wat hebben wij zin in het voorjaar en vooral dan ook de bijbehorende voorjaarskleding. Maar de eerste items hebben we alweer gespot! The Future is Ours is een van de eerste merken met een nieuwe collectie en wat worden wij hier blij van.

Desert & Cars

Iedere keer weer heeft dit mooie funky boyslabel mijn aandacht. Ook dit seizoen komen ze weer met vernieuwende, toffe prints voor de jongens. De zomercollectie is geïnspireerd op de woestijn en alles wat je ziet in de woestijn. Ja, ook stoere buggy’s die met grote snelheid door de woestijn scheuren, cool! Prikkelbare cactussen en handige moersleutels zijn enkele prints die we zien deze zomer.

Heb je de  sweater met cactusprint, flamingo’s en Need for Speed gezien?! Dat is echt wel een musthave voor het nieuwe seizoen …… Ja, ik weet het zeker! Mijn stoere boys gaan dit seizoen weer enkele kledingstukken van TFO dragen.

the-future-is-ours

TFO design label

THE FUTURE IS OURS is een ironische verwijzing naar kids die graag hun eigen plan trekken. Kinderen die niet perse in het traditionele beeld willen passen. Jonge trendwatchers die zich niet aanpassen aan stijlen die door volwassenen en tijdschriften worden neergezet, maar die hun eigen zelfbeeld creëren en weten neer te zetten. TFO is een jong en origineel design label met hoge kwaliteit tops en originele en eigen prints. The future is ours; DON’T BELIEVE EVERYTHING YOU THINK !

Bekijk en shop hier de nieuwe The Future is Ours collectie 

the-future-is-ours-zomercollectie-2017-jongenskleding

The Future is Ours zomercollectie 2017

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑