Share Button

Kleding snapperrock, uv beschermende zwemkleding, uv zwemkleding voor kinderen

Published on juni 19th, 2017 | by Eef

0

Als een haai in het water met de SwimFin

Al jaren is UV beschermende zwemkleding ongekend populair op stranden en bij zwembaden in Australië. Sinds een paar jaar is een steeds groter aanbod van deze veilige en zeer praktische zwemkleding ook in Nederland en België verkrijgbaar. Prachtig gestyled, schitterend afgewerkt en zo stoer én bovenal veilig voor de kids.

Bij UV-Zwemkleding.nl verkopen ze een zeer zeer ruime collectie UV-zwemkleding als UV-Shirts, UV-badpakken, UV-boardshorts, UV-zonnehoedjes, UV-zwemshorts, UV-zwembroeken en vele andere zonbeschermende beachwear voor baby’s, (oudere) kinderen en volwassenen. Zij zijn specialist op het gebied van veilig zwemmen en spelen in de zon. Huidkanker is de meest voorkomende soort kanker in Nederland. UV-zwemkleding.nl heeft als doel om de bewustwording met betrekking tot veilig spelen en zwemmen in de zon te vergroten. Wij kunnen met z’n allen verstandiger omgaan met de zon, voor onszelf en voor onze kinderen. Naast het vermijden van de zon midden op de dag en het gebruik van juiste zonnebrandcreme kun je de risico’s verkleinen door UV beschermende zwemkleding te dragen.

 snapperrock, uv beschermende zwemkleding, uv zwemkleding voor kinderen snapperrock, uv beschermende zwemkleding, uv zwemkleding voor kinderen, jongens badkleding_edited-1

Gevarieerde collectie UV beschermende zwemkleding

Een grote collectie UV beschermende zwemkleding van bekenden en minder bekende merken tref hier aan. Merken als 4BB2, Ducksday, Snapper Rock, Sonpakkie en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook enkele exclusieve merken en producten aan die binnen Nederland en België beperkt verkrijgbaar zijn, zoals Terry Rich Australia. Een vrij nieuw merk wat zich  richt zich op het hoger segment beach & swim wear voor zowel kinderen als volwassenen. Kenmerkend voor de producten van Terry Rich Australia is het gebruik van superieure kwaliteit materialen, de hoogwaardige afwerking en ‘Made in Australia’… het land met ruim 7000 stranden en waar het woord Beach Lifestyle is uitgevonden!

Alle UV beschermende zwemkleding is gemaakt van zeer lichtgewicht, luchtig en sneldrogend materiaal en ziet er mooi uit. Dus ideaal om de hele dag te dragen en in te zwemmen en te spelen. Een must have voor iedereen deze zomer!

haaienfin, haaien zwemband, swimfin, haaienband, zwemmen

Als een haai in het water met de SwimFin

Met de SwimFin zijn jouw kinderen straks niet meer uit het water te krijgen. Een SwimFin is een ideaal middel wanneer je kindje hulp nodig heeft in het water, dus nog geen zwemdiploma. Het biedt drijfvermogen en is daarnaast natuurlijk super leuk voor de ‘fun’ in het water. Ze voelen zich als een haai in het water!

Bekijk en shop deze UV beschermende zwemkleding bij:

 UV-zwemkleding.nl

uv beschermdende zwemkleding, surfshort-palm-squids-sunwear

snapperrock, uv beschermende zwemkleding, uv zwemkleding voor kinderen

 

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑