Share Button

Babykleding Z8 zwart wit

Published on mei 17th, 2017 | by Anne-Floor

0

Limited edition Z8 BLACK & WHITE

Een paar dagen geleden tipte het kinderkledingmerk Z8: ‘coming soon Limited edtion black/white’. Wij zijn meteen lyrisch! De items uit de vorige Black and White edities gingen als zoete broodjes over de toonbank en bij deze collectie voorspel ik niets minder. Je zult nog even moeten wachten, de collectie is vanaf 26 mei verkrijgbaar. En wij hebben de eerste beelden voor jullie!

Zwart wit kinderkleding is een blijvertje

De zwart-wit grafische trend is echt wel een blijvertje op kindermodegebied. Ik heb een enorm zwak voor zwart-wit en niet alleen voor mezelf, maar ook voor m’n jongens. Ook de aankleding van fotoshoot ligt helemaal in mijn straatje. Doe mij dus maar een bestelling met euhm… ALLES ! Ik vind het echt helemaal het einde. De items zijn stuk voor stuk feestelijk met teksten als ‘I’m just here for the snacks’.

Ik zou nog uren door kunnen gaan over hoe tof, ik alle setjes vind, maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ga zelf de volledige nieuwe collectie Z8 Black & White bewonderen. Ben benieuwd of jullie ook zo enthousiast zijn.

Shop volgende week de volledige collectie Z8 BLACK & WHITE in de online shop van:

Kixx-online

Z8 black & white

Z8 black & white

Share Button

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑