Activiteiten en cadeautips voor de feestdagen – Nintendo

17 november 2022

Het is november, en dat betekent dat de feestdagen eraan komen en Black Friday in aantocht is. Sinterklaas en Kerst, het eind van het jaar betekent dat het tijd is om samen te komen, gezelligheid met familie en samen de verschillende feestdagen te vieren. Daar horen natuurlijk ook cadeaus bij. Omdat veel mensen door de (kerst)bomen het bos niet meer zien, geven we graag een aantal leuke tips met spellen en activiteiten om samen op je Nintendo te doen, om het einde van het jaar nóg leuker te maken en een helpende hand te bieden met de verlanglijsten.

Bekijk hier meer tips voor 5 december

Nintendo Switch sports

Zwaai, trap en smash! Doe mee aan diverse sportactiviteiten op de Nintendo Switch;  Nintendo Switch Sports met onder andere de sporten bowlen, volleybal, tennis en badminton. In de winter wordt een zevende sport toegevoegd: golf.

Splatoon 3

Vorm een team en schiet je met inkt een weg naar de overwinning in Splatoon 3. In de spelstand Grondoorlog nemen twee teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk terrein te veroveren met hun inkt. In deze nieuwste versie vind je nieuwe levels, moves, wapens, spelstanden en modeartikelen.

Pokemon Scarlet & Pokemon Violet

Verken een levendige open wereld in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Je vindt overal Pokémon: in de lucht, in het water, in de bossen en op straat. Ga samen met vrienden op pad in Paldea. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen uit op 18 november.

Mariokart 8 Deluxe – circuit uitbreidingspas

Dit jaar lanceerde de Circuit-uitbreidingspas van Mario Kart 8 Deluxe. Deze DLC bevat maar liefst 48 nieuwe banen, die in 6 verschillende waves voor het einde van 2023 uit zullen komen. Deze winter komt een heuse winterbaan uit: Dennenboomdorp.

Nintendo Switch familie

De Nintendo Switch is het perfecte Sinterklaas cadeau waarmee je altijd en overal kan spelen, zowel alleen als samen. De Nintendo Switch-familie bestaat uit de Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED-Model en Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch online

Upgrade jouw ervaring met Nintendo Switch Online of Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Hiermee maak je het mogelijk om online tegen mensen overal op de wereld te spelen. Met Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket ontvang je nog meer voordelen, zoals gratis uitbreidingen van games.

Cadeau tip!

Met de feestdagen in het vizier geeft dit cadeau gegarandeerd plezier. De kids volledig in het spel, dan kunnen papa en mama rustig achter het gourmetstel. Voor ieder een avond met veel pret, nog wat lekkers en laat naar bed!..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

VTech switch en go dino

3 in 1 Mega T-Rex van VTech

Maak kennis met de Switch & Go Dino’s. Het interactieve kinderspeelgoed waar dino fans helemaal gek van zijn. Combineer de...
image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....