Het online magazine Boyslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse jongensmama’s over hun belevenissen met hun zoons. Onze bloggers delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Redactie Boyslabel

Hi ik ben Kim, ik ben sinds Juni 2022 de nieuwe eigenaresse van Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Al vanaf 2017 ben ik zelf één van de bloggers bij Baby- en Girlslabel geweest en deze overname was dan ook een kans die ik niet voorbij kon laten gaan. Met veel passie en creativiteit ga ik deze sites voortzetten.

Ik ben al meer als de helft van mijn leven met mijn liefde Sander samen en ben Moeder van 3 meiden Fay, Jez en Vie die inmiddels allemaal op school zitten dus, toevallig bleef er wat extra me-time over. Naast dit nieuwe avontuur heb ik een eigen kapsalon (aan huis) waar ik 24 uur per week op ander creatieve manier bezig ben. Zoals je leest ben ik een bezig bijtje en is de hooi op mijn vork niet snel te veel…. Wil je meer van mij en mijn gezin zien, kijk dan op >>> @fay_jez_vie

Lees mijn blogs hier >>> Kim

Hi, ik ben Peggy. In Oktober 2013 werd ik voor het eerst mama van zoon Xavi! Ruim 4 jaar later kwam ook nog Ivan (2018) in ons leven. Hij maakt ons gezinnetje compleet! Het is dus vooral  een mannenhuis met liefde voor voetbal, gamen, dinosaurussen en superhelden! Wij wonen (samen met papa) in Zuid Limburg.

Ik kan ervan genieten om samen met de jongens herinneringen te maken. Lekker op vakantie en de wereld ontdekken. Een dagje weg naar een park, museum of de bioscoop. Maar ook gewoon lekker naar buiten de natuur in voor een wandeling of bezoekje aan de speeltuin.

Jongenskleding vinden wij ook erg leuk. Voorheen kon ik hun outfit helmaal alleen kiezen, maar de jongens krijgen steeds meer hun eigen stijl. Ze doen dus echt niet meer alles aan wat mij leuk lijkt. Maar gelukkig zijn de jongenscollecties steeds stoerder en kleurrijker.

Schrijven en fotografie is een hobby van mij, het lijkt me dan ook leuk om jullie mee te nemen in de avonturen met mijn boys! >>> @Pegje82

Lees hier al mijn blogs >>> Peggy

Hoi ik ben Daisy en mama van drie kinderen, of eigenlijk 4 zoals mijn man Dave zichzelf vaak benoemt . Onze oudste dochter Jamilya is een echte tiener, de middelste dochter Cailyn een echte ’tweener’ en onze jongste zoon Damon is de benjamin die zich nog goed laat verwennen door de rest. Naast de kids hebben we ook nog de 2 jarige Golden Retriever Ivy en ze is de liefste knuffelaar die er bestaat.

Ik ben 24 uur werkzaam als IT Technologist. Ik hou van alles wat met data, informatie en technologie te maken heeft, zo ook social media en bloggen. Combineer dat met mijn andere passie fashion en de nieuwste trend en zo ben ik samen een paar jaar geleden met mijn kids twee Instagram accounts begonnen om te ‘influencen’.

For kidsfashion >>> Cailyn & Damon
For teenfashion >>> Jamilya

Lees hier al mijn blogs >>> DAISY

Een blogging en pinning multitasking mom, dat ben ik, Anne Zondag. Ik woon in het midden van het land met man en drie kinderen. Emily is onze tiener. Kinderkleding is het leukste wat er is, en ik stel nog steeds graag outfits voor haar samen. We maken en mooie mix tussen de bekende kinderen kledingmerken en de highstreet. Wij hebben ook 2 jongens, Max en Beau. Totaal verschillend van karakter en kledingstijl. Zelf hou ik er ook van om er leuk uit te zien, en deel graag leuke outfits, want ook al ben je moeder, voor jezelf zorgen hoort er ook bij!

Je kan mij volgen op Instagram >>> Annezondag voor heel veel inspiratie op het gebied van mode, koken en diy!

Lees hier al mijn blogs >>> Anne

Hoi! Ik ben Rosanne, een trotse moeder van twee lieve, stoere en ontdekkende kids. Onze zoon is een echte peuter van 3 jaar. De ‘ik ben twee en ik zeg nee – fase’ is er niks bij. Onze dochter, die maart 2022 geboren is, is een echte ontdekker. Heeft ze wat in het vizier, dan kruipt ze er als een sneltrein naartoe. Getrouwd met een knappe, liefdevolle, ‘bob de bouwer’ handig en goud eerlijke man, die net zo’n creatieve ziel heeft als ik. Ik ben trots op m’n gezin en voel ons echt de 4 musketiers

Naast de liefde voor mijn gezin en mijn werk in de kinderopvang, kruip ik regelmatig in mijn ‘holletje’. Als hoogsensitieve mama heb ik daar een grote behoefte aan en dit uit ik door het spelen van piano, tekenen en fotografie. Zo maak ik mijn hoofd leeg en laad mezelf weer op met nieuwe energie. Daarnaast vind ik het erg leuk om te schrijven, en probeer dat op mijn gevoel met veel passie te doen.

Nieuwsgierig naar onze avonturen? Lees hier mijn blogs >>> Rosanne. Veel leesplezier!

Je kan mij ook vinden op instagram: @bymamaroos

Hi allemaal, tijd om ons even voor te stellen. Ik ben Mandy en samen met mijn vriend Lex heb ik een zoontje genaamd Morris. Morris is bijna vier en sinds hij een paar maanden is blog ik over onze avonturen. Toen Morris anderhalf was zijn wij verhuisd van Amsterdam naar Purmerend, wel zijn we nog vaak in Amsterdam te vinden.
Wij werken allebei al jaren met veel plezier in het basisonderwijs. Lex als gymleerkracht en ict-er, ik als leerkracht va een groep 2/3.
Reizen is een van onze grootste passies en proberen wij zo vaak mogelijk te doen. Je kunt al onze avonturen volgen op https://www.instagram.com/mandy_prins/ en https://www.instagram.com/morrisportfolio/ .

Lees mijn blogs hier >>> Mandy

Hi, ik ben Laura. Samen met mijn vriend en onze kinderen Xem (2017) en Sofie (2019) wonen wij in Overijssel. Om het weekend en in een deel van de vakanties woont mijn bonus-puberdochter Lieke (2007) ook gezellig bij ons. Xem is een ondeugende grapjas vol fantasie en Sofie weet erg goed wat ze wel en niet wil. Stil is het bij ons thuis dus zelden. Scheelt dat ik daar ook helemaal niet van hou. In mijn dagelijkse leven werk ik fulltime als redacteur bij een overheidsbedrijf. Daarnaast vind ik bijna alles leuk. Het resultaat daarvan is dat ik train voor hardloopwedstrijden, er vaak op uit trek met mijn kids, cursussen volg, verre reizen plan, aan fotografie doen, regelmatig met vriendinnen weg ga en mijn vriend af en toe ook nog wat aandacht geef. Daarnaast schrijf ik blogs. Want schrijven, daar hou ik óók enorm van.

Lees mijn blogs hier >>> Laura

Bloggers, instagram influencers… wij zoeken jou!

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw zoon(s)? En wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij ons team met bloggers voor Boyslabel komt versterken. Voor meer informatie lees onze oproep Bloggers gezocht en welkom bij ons team! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com en welkom bij ons team van mama bloggers!

Ben jij actief op Instagram en een echte Instagram Influencer? Dan kun jij je ook aansluiten bij ons team. Mail naar info@boyslabel.com. Welkom!

blog magazine, mamablog, mamabloggers gezocht, blog, boyslabel, jongensmama’s, jongensmoeders