Met deze boekentassen wordt naar school gaan pas écht leuk!

1 juli 2020

Op zoek naar een supercoole boekentas voor de lagere school? Dan scoor je met deze kleurrijke boekentassen vast en zeker! Wedden dat jouw kind graag weer naar school wil met zo’n mooie schooltas?!

Alle kinderen spelen buiten >>

Boekentassen voor kleuters

Gaat jouw kleuter voor de eerste keer naar school? Natuurlijk wil je dat hij goed voorbereidt naar school gaat. Hierbij mag een leuke en praktische kleuterboekentas niet ontbreken. Let wel op dat je een goed passende tas koopt die niet te zwaar is. Een kleuterboekentas moet vooral compact en makkelijk te dragen zijn. Maar let wel op dat deze groot genoeg is voor een lunchbox, een drinkbus, de favoriete knuffel en wat kleine hebbedingetjes. Alles wat jouw kleine kleuter nodig heeft voor een dag vol plezier op school!

caramel et cie, kleuterboekentas, kleuter schooltas, boekentassen

Fantasie rijke tassen van Trixie Baby

De hippe webshop Little Thingz heeft de mooiste boekentassen van topmerken als Jeune Premier, Caramel et Cie, Sticky Lemon en Trixie Baby zijn ideaal van formaat en gewicht, en daarbij zijn ze sterk en kwalitatief goed.

jeune premier tassen, stoere jongenstas, schooltas jongen, boekentas jongen

Geen saaie tassen

Weg met die saaie oubollige loodzware boekentassen van vroeger…. Jouw kleine student wil vast een super leuke en originele schooltas mee op zijn eerste schooldag en zeker geen saaie tas! Jeune Premier doorbreekt de dagelijkse “school-sleur” en blaast een beetje fun door de grijze klaslokalen! Afgewerkt met leer en een leuke print, een boekentas mini en maxi in verschillende uitvoeringen.

trixie baby, kleuterboekentas, boekentas vos, schooltas vos

Kinderrugzak als boekentas?

Een kinderrugzak kan perfect dienst doen als boekentas. Doordat het gewicht gelijk over de rug en de schouders verdeeld wordt, is een kinderrugzak minder belastend voor uw kind. Het is uitermate belangrijk dat de rugzak van je kind voldoende ruimte heeft. Een schooltas moet echter niet alleen maar functioneel zijn. Het oog wilt ook wat.

Lederen boekentas

De originele boekentas modellen zijn wel weer hip om te gebruiken als schooltas. Het merk Own Stuff komt met mooie, praktische, lederen boekentassen met magnetisch slot. Deze boekentas is heel makkelijk in 1 draai te openen en in 1 klik weer te sluiten, dankzij de magnetische sluiting. Het leder wordt mooier naarmate de schooltas meer gebruikt wordt. Verkrijgbaar in heel veel kleuren. Dat wordt moeilijk kiezen 😉

aikoo boekentas, kindertas met kameleon print, duurzame schooltas

Duurzaam naar school

Het Belgische merk Aikoo maakt duurzame boekentassen, pennenzakken, rugzakken, reiskoffers, toilettassen en accessoires die in eerlijke omstandigheden gemaakt worden uit gerecycleerde plastic flessen. Hiermee kan je kind ook na schooltijd in stijl uit logeren met een prachtige koffer en bijpassende toilettas. Dat is toch té leuk!?!

Let op de juiste maat!

Of de uiteindelijke keuze nu valt op een groene boekentas met gouden glitters of op een blauwe met stoere vliegtuigen, alles staat of valt met het kiezen van het juiste model. De belangrijkste voorwaarde waar een schooltas aan moet voldoen is dat deze op maat wordt gekocht van het kind. Niet te klein, maar ook zeker niet te groot. Een schooltas “op de groei” kopen is een veelgemaakte fout. Hoewel dit misschien goed is voor je portefeuille, is het slecht voor de rug van je kind.

Met een van deze leuke boekentassen steelt je kind straks de show op zijn school!

Deze schooltas is favoriet!

boekentassen, schooltassen, boekentas kind, boekentas jongen, little thingz, kindertassen, jeune premier

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Pick-Pack

Pick & Pack je rugzak in

Pick & Pack jouw kids ook hun eigen schooltas in? Nou met deze Pick & Pack rugzak met een coole...
IMG20230827092413

Een stoere rugzak voor Morris

Na genoten te hebben van een heerlijke zomervakantie gaat het nu toch echt gebeuren: Morris gaat naar de basisschool! In...
20230803_142159

De allerleukste jongensrugzakken + winactie

De helft van de vakantie zit er inmiddels alweer (bijna) op. Sommige hebben het nog te goed en andere kijken...