Het tofste buitenspeelgoed voor jongens

11 juni 2021

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling. Spelenderwijs grenzen verleggen, onderling spelregels bepalen en creatief bezig zijn met hutten bouwen. Gewoon lekker buiten spelen, met of zonder buitenspeelgoed voor jongens.

Ook leuk: dit waterspeelgoed >>

Buitenspeelgoed voor jongens

Niks fijner dan buitenspelen

Zodra de dagen langer worden, het overdag heerlijk weer is en warmer wordt, gaat het weer kriebelen om lekker buiten te spelen. En daar hoort behalve eigen fantasie, voor de afwisseling ook wel wat leuk speelgoed bij. Niks is fijner voor de kids om te genieten van de buitenlucht. Lekker in beweging en met vriendjes en buurt kinderen een ‘onder elkaar’ gevoel. We hebben een fijne selectie gemaakt van sportief en stoer buitenspeelgoed voor jongens voor gegarandeerd veel uren buitenspelen en mooie herinneringen maken.

buitenspeelgoed voor jongens, jongensspeelgoed, buiten speelgoed

Skelter met aanhanger

Graafmachine waar je op kunt zitten

Metalen graafmachine voor in de zandbak

Grasmaaier met geluid

Tractor

Skateboard

Piratenschip

Hutten bouw pakket

Waterbaan

Verkeerslichten

Als ik zelf terug denk aan mijn jeugd dan komen als eerste de herinneringen boven van buiten spelen. We hadden een grote zandbak in de tuin, een rekstok en een schommel en mochten eindeloos hutten bouwen met parasols en lakens. Ook gingen we er regelmatig op uit in de wijk met andere kinderen uit de buurt. Mijn kids spelen ook graag buiten met buitenspeelgoed voor jongens. Bij hen moet er water, zand en iets van fietsen of skelters bij zijn. En natuurlijk mogen een voetbal en pionnen niet ontbreken voor de sportieve boys.

buitenspeelgoed voor peuters en kleuters, watertafel, buitenspeelgoed

Waterpark van Plantoys

Je eigen waterpark in je tuin! Laat de bootjes varen en aanmeren op het eiland met dit prachtige, houten waterpark van Plantoys. Dit buitenspeelgoed is favoriet vanaf het moment dat het een beetje mooi weer begint te worden. Lekker spetteren met water, welk kind wil dat nou niet. Ook leuk om dit waterpark binnen in de douche te zetten wanneer je kindje nog niet buiten kan spelen. Dat wordt een middag vol waterpret!

Ook leuk: insecten speelgoed en onderzoeksets >>

mega trampoline, super grote trampoline, exit trampoline, buitenspelen

Shop trampolines hier

Trampolines

Wat zijn wij blij met onze trampoline in de tuin. De jongens spelen en springen er iedere dag op. Ze kunnen al hun energie hierop kwijt en wat hebben ze hiervan een plezier samen met hun vriendjes maar ook alleen. Als tip geef ik wel mee: neem een ruime trampoline als je de plek hebt. De jongens worden groter en vinden dit (Sebas is 14 jaar) nu nog steeds leuk om te doen.

Go freestyle met de Aerowall (foto boven)

De gevorderde trampoline springer of freestyler kan helemaal los gaan op de BERG Ultim met de Aerowall! Koppel de Aeowall aan je trampoline en doe de vetste tricks and trucks. Een backflip, loop of salto is easy peasy!

Glijbaan

Nu hebben wij niet zo heel veel ruimte in onze achtertuin, toch prijkt daar een glijbaan. In de speeltuin is dit ook het meest favoriete speeltoestel. Voor dreumesen is een lage glijbaan wel zo prettig idee voor de ouders en voor peuters maakt hoogte nog niet zoveel uit. Of je nu een kleine glijbaan koopt van een meter hoog of een grote glijbaan compleet met tuinhuis; je kind zal er erg blij mee zijn. Als je kind ouder wordt zal het waarschijnlijk wel liever naar een glijbaan in een speeltuin gaan.

Buitenspeelgoed voor jongens

stoer jongensspeelgoed, buitenspeelgoed voor jongens

Het leukste buitenspeelgoed voor jongens

Al dit toffe speelgoed shop je hier

Skelter

Voetbal spel

Kickback rebounder

Hooverboard

Razer step

Skeelers

Skateboard

Ballen

Verplaatsbaar basketbal standaard

Skelters

Een skelter is ook echt tof buitenspeelgoed voor jongens en meisjes. Met een skelter kun je je wereld om je huis vergroten en ontdekken. Rustig rondjes rijden door de buurt samen met je buurjongen. Maar ook een wedstrijdje racen tegen elkaar. Welke skelter kan het hardst.

stoere skelter voor jongens, nerf skelter

Dit is de droom van iedere jongen! Met deze NERF skelter ga je de vetste competities niet uit de weg! Ready? GO!

stoere skelter voor jongens, nerf skelter

Kies voor een skelter met aanhanger

Tip: wanneer je een skelter wilt kopen voor je kind, kies er dan eentje met aanhanger. De kids vinden het geweldig om hun spullen mee te vervoeren in de aanhanger. En niet alleen speelgoed hoor, nee, kleine broertjes kunnen hier lekker in meerijden 😉 Wel even meelopen dan, maar wat een lol beleven ze met z’n allen van de skelter. Wat ons betreft is dit zeker een must have voor de kinderen om lekker buiten te kunnen spelen.

stoere skelters, stoer buitenspeelgoed, buitenspeelgoed voor jongens, skelters, berg skelters

Shop de gave skelters hier

buitenspeelgoed voor jongens, jongens speelgoed, trybike, plasmacar, stoer buitenspeelgoed

Trybike

Bal

Ezyroller

Croquet & vlieger

Plasmacar

Bouw je eigen tent met de PL-UG tent kit

Kegelspel

Lees ook: Toys for boys >>

Bekijk meer super gaaf jongensspeelgoed >>

Bekijk ook het leukste meisjes buitenspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
new2

Black Friday – Shop met korting bij de leukste shops!

Het is weer Black Friday wat betekend dat je weer overal met flinke korting kunt shoppen. Om het je makkelijk...
image

Online kleding voor je boys verkopen? De tips! 

Kinderen groeien snel, en soms opeens héél snel. Denk je net een leuke, nieuwe garderobe aangeschaft te hebben is de...