HET VERLANGLIJSTJE VAN EEN KLEUTER

28 maart 2019

4 Jaar alweer. Jeetje, wat wordt mijn kleine mannetje groot! Volgende maand vieren we de vierde verjaardag, maar wat zullen we onze kleuter cadeau geven? Wij gaan opzoek naar hét cadeau jongen 4 jaar!

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

HET VERLANGLIJSTJE VAN EEN KLEUTER – vierde verjaardag

4 Jaar is echt een hele mijlpaal. Je kleine mannetje mag nu ook naar school. Tijd om de wereld te vergroten en tijd voor mama om hem beetje bij beetje meer los te laten (oei wat is dat moeilijk). De peuter periode zeggen we vaarwel, we gaan nu een nieuwe fase tegemoet. Onze kleine man wordt een echt kleuter. Natuurlijk gaan we een groot feest geven, met veel slingers en feestversieringen en krijgt meneer ook een nieuwe verjaarsdagsoutfit. We gaan op zoek naar het allerleukste cadeau voor mijn grote boef. Maar wat staat er op het verlanglijstje van een eigenwijze kleuter?

Favoriete tips cadeau jongen 4 jaar

cadeau jongen 4 jaar, speelgoed kind 4 jaar, boyslabel, jongensspeelgoed

Plasmacar

Houten brandweerkazerne

Tafeltje en stoeltje

Shufflebak 2in1

Houten hijskraan

Puzzels

Piraten puzzel & piratenschip

Croquet & balansspel

1# LEGO & DUPLO

Op nummer 1 staat echt LEGO. Dit is best prijzig speelgoed maar hier kunnen ze echt heel lang mee spelen, dus heb ik het er wel voorover. Ook kun je al het LEGO onderling combineren en weer nieuwe bouwwerken van maken. Uren speelplezier gegarandeerd! Van constructiespeelgoed als LEGO en DUPLO kan je nooit genoeg hebben! Bekijk meer Lego hier

naam ballen, cadeau jongen 4 jaar, jongenscadeau

Nooit meer je bal kwijt! Bestel nu jouw eigen voetbal met naam op

2# HUBELINO

Hubelino knikkerbaan. We hebben dus die bergen Duplo, waar ze nog maar weinig mee spelen. Maar met Hubelino kun je van je Duplo een superleuke knikkerbaan bouwen. En knikkerbanen… daar houden mijn mannetjes wel van.

3# Houten speelgoed

Houten speelgoed is altijd favoriet. Het ziet er prachtig uit en blijft ook lang mooi. Een houten garage is een mooi verjaardagscadeau voor je peuter. Voor jongens scoren puzzels met voertuigen en dieren ook altijd erg goed. Bekijk hier het leukste houten speelgoed

jongensspeelgoed, houten flipperkast, cadeau jongen 4 jaar, houten speelgoed

Een eigen flipperkast wil toch ieder kind?!

3# Kinderboeken

Samen boekjes lezen, wij zijn er gek op. Een leuk ouder-kind moment om even tot rust te komen, samen te zijn, dingen te bespreken of gewoon lekker plaatjes kijken. Prentenboeken zijn favoriet bij peuters en kleuter en is een mooi cadeau jongen 4 jaar. En wat heb je mooie exemplaren! Weet jij dat lezen goed is voor de taalontwikkeling van jouw kind. Bekijk hier de leukste jongensboeken

way to play autobaan, speelgoed jongen 4 jaar

Way to Play flexibele autobaan

4# Auto’s, autobanen, garage’s

Typisch jongensspeelgoed natuurlijk. Maar ja, jongens doe je geen groter plezier dan met speelgoed wat snel gaat, snel rijdt, vaart of vliegt of veel geluid maakt 😉 Een Hot Wheels racebaan met veel Hot Wheels autootjes, of een Mini transformer. Het stoere Bumblebee speelgoed voor de echte Transformers fans staan zeker op het verlanglijstje.

Een Way to Play flexibele autobaan is ook echt een tof cadeau voor een jongen die 4 jaar wordt.

verry mapping kleurplaat, kleurplaat nederland

5# Knutselen en creatief bezig zijn

Kleuren doen ze hier graag en is echt even een rustmomentje. Daarbij komt dat ik de creativiteit van mijn kids graag stimuleer en geeft ze meestal iets voor hun verjaardag waarmee ze kunnen kleuren of knutselen.

Helemaal leuk zijn de extreem grote kleurplaten waarop de kinderen iedere dag een klein stukje kunnen kleuren. En weet je dat ze ook nog eens leerzaam zijn? Door de leuke afbeeldingen is het ontdekken alleen al een groot feestje! En voor de prijs is het echt een leuk cadeautje!

kado 4 jaar, kleuter kado, cadeau jongen 4 jaar, jongenscadeau, cadeau jongen 3 jaar, kadootje 3 jaar

Barbeque

Puzzel

Kaars 4 jaar

Houten garage

Boekentas & rugtas 

Broodtrommel tractor & Blafre drinkbeker

Lego lunchbox

4 op een rij & balans spel

6# Nieuwe schooltas, drinkbeker en lunchtrommel

Nog een tip voor een cadeau jongen 4 jaar: Wat ik zelf ook altijd een leuk cadeau vind om te geven wanneer een kindje 4 jaar wordt is een schooltas met drinkbeker en lunchtrommel. Een complete set voor naar school. Meteen ook lekker praktisch.

Tips speelgoed & cadeau meisje van 4 jaar >>

Speelgoed & cadeau jongen van 8 jaar >>

cadeau jongen 4 jaar, tafel voetbaltafel, plantons, houten voetbal tafel

Super leuke voetbal tafel

Tips vierde verjaardag

Deze vierde verjaardag van jouw kleintje moet natuurlijk een dag worden om nooit meer te vergeten. En alle cadeautjes op het verlanglijstje van een kleuter zijn doorgegeven aan de genodigden. Zorg dat je ruim op tijd de kinderfeest versiering in huis hebt. Misschien wil je het feest in een speciaal thema houden? Goede voorbereiding is het halve werk. Leuk om iedere gast een uitnodiging te sturen met een foto van jouw kleuter boy die 4 jaar wordt.

Op de dag van zijn vierde verjaardag krijgt hij waarschijnlijk een heleboel mooie verjaardagscadeau’s. Onze tip: leg een paar cadeau’s in de kast en geeft ze op een later moment. Alles tegelijk kan overweldigend zijn en wanneer je kindje toe is aan een nieuwe uitdaging geef je hem een ‘nieuw’ cadeau welke hij gekregen heeft op zijn verder verjaardag. Want als je een poosje speelgoed opruimt en het later weer eens klaarlegt vindt je kindje het ineens veel leuker dan wanneer het altijd voor het pakken ligt. Ga ook eens een uurtje naast je kind zitten en speel eens echt samen met hem. Hierdoor kun je goed zien wat hij leuk vindt en wat hij allemaal kan.

Wat is jouw favoriete speelgoed voor je kindje? Heb jij ook een tip voor een cadeau jongen 4 jaar, wat staat er op het verlanglijstje van jouw kleuter?  Laat het weten in een reactie hieronder.

Leuke speelgoed webshop Jeetjemineetje >>

Opruimen maar! Ook een leuk cadeau jongen 4 jaar : deze toffe kratjes voor op zijn kamertje.

cadeautjes jongens 4 jaar, cadeau jongen 4 jaar, kleuter jongen cadeau, jongensblog, speelgoed jongen 4 jaar, cadeau inspiratie tips jongens

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...