De beste communie outfits

27 maart 2019

Doet je zoon binnenkort de Eerste Communie en heb je een leuke communie kleding set nodig voor hem?  Of doet je kind geen communie, maar heb je wel een bruiloft of een ander feest waar je kind netjes gekleed heen moet.

Zondagse outfit

Of  ben je op zoek naar een echte zondagse outfit. Dat is iets van vroeger he? Dat je een outfit kreeg alleen voor de zondag? De dag dat je rechtop moest zitten, (verplicht) naar mee naar oma en opa. Tegenwoordig is dat niet meer en moeten we vaak echt op pad voor een nette outfit. Hoe leuk is het dan om eens uit te pakken op dagen dat het kan?

Bekijk meer communiekleding voor jongens >>

Communie kleding

Ga je all the way voor een mini maat pak? En je zoon wil hij dat nog wel aan? Het weer is ook zoiets, het kan erg warm zijn maar ook koud en regenachtig. In een kerk is het vaak koel en de dienst is meestal in de ochtend. En juist omdat we niet meer zo vaak uitpakken vinden we het zonde om kleding te laten hangen voor nette dagen en zijn we geneigd om eerder praktisch te kiezen. Ik zou gaan voor een nette lange broek en dan voor middags met het feest een korte variant.  Die korte variant kan dan ook heel makkelijk doorgedragen worden. Zo zit je altijd goed! Een blazer is toch wel heel erg leuk om een keer te dragen? Met een polo of stoer shirt eronder staat het netjes maar niet té stijf.

communiekleding, communiekleding voor jongens, bruidsjonker kleding, kindercommuniekleding, communiekleding jongen, nette jongens kleding

Colbert jasje & geruite broek

Jas & pet

Overhemd & gilet & beige broek

Stropdas & bretels

Sneakers

Poloshirt

Stenen winkels

Het heeft mij best moeite gekoste om toffe sets voor jongens  bij elkaar te zoeken. Ik moet bekennen voor meisjes is dat een stuk makkelijker! Een leuke jurk is snel te vinden. Eigenlijk moet je voor een communie outfit gewoon op pad, naar een fysieke stenen winkel. In België en het zuiden van het land zitten meer winkels waar ze zich specialiseren op communie en ook bruilofts outfits. Voor dit blog heb ik er op gelet dat alles online te verkrijgen is, want gemak dient de mens toch? Ben je nu shopeigenaar en heb je een mooie collectie in huis voor de boys? Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com of laat dan hieronder een bericht achter!

Het zit in de details

Als nou die outfits on point zijn, vergeet je dan niet om er ook mooie schoenen onder aan te trekken? En niet van die afgetrapte gympies? Hier hebben we nog wat inspiratie voor je! Denk je ook aan jezelf ? Jij mag op zo`n dag ook wel eens uitpakken. Leuk om iets met de zelfde kleur te doen als wat je zoon draagt! Als je na de dienst nou nog een feest aan huis hebt, is het erg feestelijk om de boel mooi te versieren.

nette jongenskleding, communie kleding jongen

Nette jongenslook by Vingino

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...