Communiekleding voor jongens

14 maart 2022

Spannend! Je zoon gaat de Eerste Communie doen! Ik weet nog wel hoe dat vroeger bij mij op school ging. Ik zat op een Katholieke school, dus eigenlijk iedereen deed zijn Communie. Weken van voorbereiding gingen daar aan vooraf. En dan was daar natuurlijk dé zoektocht naar de mooiste communiekleding voor jongens. Voor meisjes kies je snel een jurk, maar wat zoeken we de voor de jongens uit? Ik heb een paar prachtige items gevonden!

Meer feestkleding inspiratie >>

communiekleding, communiekleding voor jongens, bruidsjonker kleding, kindercommuniekleding, communiekleding jongen, nette jongens kleding

Communiekleding jongens

Met de Communiekleding (Communie-, Vormsel & Plechtige Communie) collecties krijgen we lentekriebels in de buik! Wat mooi en wat stijlvol! Voor jongens communie kleding kunnen we altijd goed slagen bij het jongenslabel Le Chic Garcon. Casual chique voor jongens, voor een feestje, communie maar ook voor een schooldag of om lekker in buiten te spelen. De kleding is verkrijgbaar in de maten: 62 tot en met 164.

Preppy-chique communiekleding

Maar we hebben natuurlijk niet alleen in de collectie van Le Chic Garcon gekeken. Ook van Sevenoneseven zagen we een paar preppy-chique items voorbij komen. En hier en daar is ook van de hippe merken als Jumping the Couch, Vingino en Street Called Madison wat mooi en netjes te vinden. Kijken jullie mee naar onze selectie?

communiekleding, communiekleding voor jongens, bruidsjonker kleding, kindercommuniekleding, communiekleding jongen, nette jongens kleding

Colbert jasje & geruite broek

Jas & pet

Overhemd & gilet & beige broek

Stropdas & bretels

Sneakers

Poloshirt

Nette jongenskleding: feestelijk en draagbaar

Ga je communiekleding kopen, dan is één ding heel belangrijk: comfort. Een communie outfit voor jongens moet naast mooi en feestelijk vooral draagbaar zijn! Je zoon moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn nieuwe outfit. Z0 straalt hij écht op zo’n feestelijke dag! Een outfit die lekker zit, zorgt er bovendien voor dat de communie kledij langer mee gaat dan alleen die ene dag. Want er zijn waarschijnlijk wel meer feestjes waarnaar jouw zoon dit aan kan doen, bijvoorbeeld een lentefeest of een bruiloft en zelfs nog voor andere feestjes. Of in een bepaalde combinaties zelf gewoon voor naar school!

le chic garçon, nette jongenskleding

Dit poloshirt is super leuk voor de communie maar ook voor daarna!

le chic garçon, nette jongenskleding, nette kinderkleding

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding mode boysfashion kleding voor jongens

Jongensfashion it’s on!

Toen onze Damon 8 jaar geleden geboren werd, had ik al twee meiden. Voor de meiden hadden ze ontzettend leuke...
tienerzoon

Wil je tienerzoon zich wat volwassener gaan kleden? Hierin is het goed om te investeren! 

Het kan moeilijk zijn voor ouders om je tienerzoon te helpen bij het ontwikkelen van zijn eigen stijl en het...
super sale

Winterkleding shoppen met super deals

Oh Oh de drukke decembermaand is nog maar net voorbij en je kleine of inmiddels grote jongen maakte zojuist even...