boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding communiekleding

Published on mei 15th, 2018 | by Karen

0

Communiekleding voor jongens

Spannend! Je zoon gaat de Eerste Communie doen! Ik weet nog wel hoe dat vroeger bij mij op school ging. Ik zat op een Katholieke school, dus eigenlijk iedereen deed zijn Communie. Weken van voorbereiding gingen daar aan vooraf. En dan was daar natuurlijk dé zoektocht naar de mooiste communiekleding voor jongens. Voor meisjes kies je snel een jurk, maar wat zoeken we de voor de jongens uit? Ik heb een paar prachtige items gevonden!

Meer feestkleding inspiratie >>

Communiekleding jongens

Met de Communiekleding (Communie-, Vormsel & Plechtige Communie) collecties krijgen we lentekriebels in de buik! Wat mooi en wat stijlvol! Voor jongens communie kleding kunnen we altijd goed slagen bij het jongenslabel LCEE. Sinds 2008 heeft LCEE het chiquere segment in de kinderkledingbranche weten te veroveren. Casual chique voor jongens, voor een feestje, communie maar ook voor een schooldag of om lekker in buiten te spelen. De kleding is verkrijgbaar in de maten: 62 tot en met 164.

Preppy-chique communiekleding

Maar we hebben natuurlijk niet alleen in de collectie van LCEE gekeken. Ook van Sevenoneseven zagen we een paar preppy-chique items voorbij komen. En hier en daar is ook van de hippe merken als Jumping the Couch en Street Called Madison wat mooi en netjes te vinden. Kijken jullie mee naar onze selectie?

communiekleding, communiekleding voor jongens, bruidsjonker kleding, kindercommuniekleding

Shop hier

Nette jongenskleding: feestelijk en draagbaar

Ga je communiekleding kopen, dan is één ding heel belangrijk: comfort. Een communie outfit voor jongens moet naast mooi en feestelijk vooral draagbaar zijn! Je zoon moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn nieuwe outfit. Z0 straalt hij écht op zo’n feestelijke dag! Een outfit die lekker zit, zorgt er bovendien voor dat de communie kledij langer mee gaat dan alleen die ene dag. Want er zijn waarschijnlijk wel meer feestjes waarnaar jouw zoon dit aan kan doen, bijvoorbeeld een lentefeest of een bruiloft en zelfs nog voor andere feestjes. Of in een bepaalde combinaties zelf gewoon voor naar school!

LCEE, nette kinderkleding, communiekleding

Communiekleding voor meisjes en jongens

Communiekleding voor jongens, bruidsjonker kleding

LCEE spring collectie, LCEE jongenskleding, nette jongenskleding

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑