De leukste jongens kapsels ingezonden door jullie!

28 september 2019

De meeste jongens hebben het haar kort geknipt, maar stiekem ben ik jaloers op moeders met zoontjes die het haar mooi lang en het liefst ook nog een beetje golvend hebben. Tja, wat je zelf niet hebt wil je graag hebben (zo werkt het toch?!). Wij hebben op Social Media gevraagd hoe jullie jongens het haar dragen  en wat hebben we veel leuke foto’s ingestuurd gekregen! Dus ben je op zoek naar een nieuw kapsel voor je zoon? Doe hier je inspiratie op zou ik zeggen. Dit zijn de leukste jongens kapsels van dit moment!

Bekijk ook deze jongens kapsels met krullen >>

De leukste jongens kapsels op een rij

winterjassen voor jongens, jongensjassen, kindermode winter 2019-2010, winterkleding jongen, retour jeans herfst winter, stoere jongenskleding, outfit of the day jongens

Boris heeft op dit moment een half kort kapsel. Vroeger liet ik zijn haar wat langer groeien maar nu hij 10 jaar is vindt hij dit zelf niet zo handig meer. Een beetje kort en opgeknipt, maar niet te kort. Tja, leg dat maar eens uit aan de kapper 😉 Wat gel erin en gaan!

stoere jongenskapsels

Lekker stoer is deze grote kuif van het zoontje van Pauline. Aan de zijkanten is het wat korter en de bovenkant is echt wat langer zodat er een stoere kuif gestyled kan worden.Natuurlijk wel even de juiste gel en lak gebruiken. Vet stoer!

blond haar jongens kapsel

Blonde koppies

Blonde koppies zien we natuurlijk ook veel in ons land. Senn, het zoontje van Daphne heeft dun blond haar en veel kruinen. Gelukkig heeft de kapster er wat leuks van weten te maken de laatste keer.

langer haar jongen

Wat vind je van deze dan? Het zoontje van Ellen heeft iets langer haar en lekker nonchalant vallend. Sebas, mijn middelste zoontje heeft zijn haar ook een tijdje zo gehad. Hij had ook hetzelfde blonde haar. Ik houd ervan!

Blonde koppies kunnen ook hun haren nonchalant stoer dragen. Heerlijk dit kapsel van het zoontje van Lous!

stoer kinderkapsel, stoer jongenskapsel, jongens kapsels

Blonde haren kunnen nogal sluik vallen, maar het zoontje van Madelon heeft een heel stoer jongens kapsel. Kort opgeschoren en een lok schuin naar voren vallend. Echt een model voor stoere jongens!

stoere jongens kapsels, leukste jongens kapsels, jongens kapsels, jongensharen

Het zoontje van Miranda draagt zijn haren ook stoer. Aan de zijkanten is het kort en de haren op de bovenkant iets langer en mooi golvend. Als papa ook zulk mooi haar heeft dan hebben vader en zoon hetzelfde kapsel. Dan kan hij twinnen met papa, hoe leuk is dat?!

jongens staartje

Het zoontje van Miriam draagt zijn haar de ene keer kort en de andere keer laat hij het groeien en draagt hij zijn haren in een staartje. Stoer hoor!

stoer opgeschoren jongenskapsel, stoer kapsel jongen, jongens kapsels

Stoere jongenskapsels

Bij dit stoere jongens kapsel, van het zoontje van Mirjam, zijn de haren aan de zijkant opgeschoren. De haren bovenop zijn lang en gaan naar één kant op en schuin naar achteren in een punt geschoren. Echt heel stoer! De beste tondeuse gebruik je hiervoor natuurlijk!

Heb je een kind met krullen, zoals het zoontje van Daniëlle, kun je het makkelijk laten groeien. Ik vind dit echt fantastisch! Jammer dat mijn kinderen geen krullen hebben, haha.

quapi, quapi jongenskleding, boyslabel, quapi review

Sef heeft ook van dat prachtige haar wat heerlijk krult en waar je van alles mee kunt. Hij draagt het ook wel eens in een staartje. Stoer!!

Nog meer stoere jongens kapsels gezocht!

Heeft jouw zoon ook van die prachtige haren en een leuke jongenskapsel? Je kunt je foto sturen naar info@boyslabel.com. Dan gaan wij zorgen dat hij ook tussen deze jongens met stoere jongens kapsels komt te staan.

Bekijk ook deze stoere peuterkapsels >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pumptrack

Kids er op uit! The Portal Action house

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit...

De nieuwste bioscoopfilms + WINACTIES

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
gaia zoo

Kids er op uit! Gaia Zoo

Gaia Zoo – Kerkrade Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Een dagje naar de...