hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Lifestyle jongens kapsels, stoere jongenskapsels

Published on september 28th, 2019 | by Colinda

0

De leukste jongens kapsels ingezonden door jullie!

De meeste jongens hebben het haar kort geknipt, maar stiekem ben ik jaloers op moeders met zoontjes die het haar mooi lang en het liefst ook nog een beetje golvend hebben. Tja, wat je zelf niet hebt wil je graag hebben (zo werkt het toch?!). Wij hebben op Social Media gevraagd hoe jullie jongens het haar dragen  en wat hebben we veel leuke foto’s ingestuurd gekregen! Dus ben je op zoek naar een nieuw kapsel voor je zoon? Doe hier je inspiratie op zou ik zeggen. Dit zijn de leukste jongens kapsels van dit moment!

De leukste jongens kapsels op een rij

winterjassen voor jongens, jongensjassen, kindermode winter 2019-2010, winterkleding jongen, retour jeans herfst winter, stoere jongenskleding, outfit of the day jongens

Boris heeft op dit moment een half kort kapsel. Vroeger liet ik zijn haar wat langer groeien maar nu hij 10 jaar is vindt hij dit zelf niet zo handig meer. Een beetje kort en opgeknipt, maar niet te kort. Tja, leg dat maar eens uit aan de kapper 😉 Wat gel erin en gaan!

stoere jongenskapsels

Lekker stoer is deze grote kuif van het zoontje van Pauline. Aan de zijkanten is het wat korter en de bovenkant is echt wat langer zodat er een stoere kuif gestyled kan worden.Natuurlijk wel even de juiste gel en lak gebruiken. Vet stoer!

blond haar jongens kapsel

Blonde koppies

Blonde koppies zien we natuurlijk ook veel in ons land. Senn, het zoontje van Daphne heeft dun blond haar en veel kruinen. Gelukkig heeft de kapster er wat leuks van weten te maken de laatste keer.

langer haar jongen

Wat vind je van deze dan? Het zoontje van Ellen heeft iets langer haar en lekker nonchalant vallend. Sebas, mijn middelste zoontje heeft zijn haar ook een tijdje zo gehad. Hij had ook hetzelfde blonde haar. Ik houd ervan!

Blonde koppies kunnen ook hun haren nonchalant stoer dragen. Heerlijk dit kapsel van het zoontje van Lous!

stoer kinderkapsel, stoer jongenskapsel, jongens kapsels

Blonde haren kunnen nogal sluik vallen, maar het zoontje van Madelon heeft een heel stoer jongens kapsel. Kort opgeschoren en een lok schuin naar voren vallend. Echt een model voor stoere jongens!

stoere jongens kapsels, leukste jongens kapsels, jongens kapsels, jongensharen

Het zoontje van Miranda draagt zijn haren ook stoer. Aan de zijkanten is het kort en de haren op de bovenkant iets langer en mooi golvend. Als papa ook zulk mooi haar heeft dan hebben vader en zoon hetzelfde kapsel. Dan kan hij twinnen met papa, hoe leuk is dat?!

jongens staartje

Het zoontje van Miriam draagt zijn haar de ene keer kort en de andere keer laat hij het groeien en draagt hij zijn haren in een staartje. Stoer hoor!

stoer opgeschoren jongenskapsel, stoer kapsel jongen, jongens kapsels

Stoer jongenskapsel

Bij dit kapsel, van het zoontje van Mirjam, zijn de haren aan de zijkant opgeschoren. De haren bovenop zijn lang en gaan naar één kant op en schuin naar achteren in een punt geschoren. Echt heel stoer!

Heb je een kind met krullen, zoals het zoontje van Daniëlle, kun je het makkelijk laten groeien. Ik vind dit echt fantastisch! Jammer dat mijn kinderen geen krullen hebben, haha.

quapi, quapi jongenskleding, boyslabel, quapi review

Sef heeft ook van dat prachtige haar wat heerlijk krult en waar je vanalles mee kunt. Hij draagt het ook wel eens in een staartje. Stoer!!

Nog meer stoere jongens kapsels gezocht!

Heeft jouw zoon ook van die prachtige haren en een leuke jongenskapsel? Je kunt je foto sturen naar info@boyslabel.com. Dan gaan wij zorgen dat hij ook tussen deze jongens met stoere jongens kapsels komt te staan.

Bekijk ook deze stoere peuterkapsels >>
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!