De leukste surprise ideeën voor jongens van Pinterest

14 november 2022

Ben jij goed in het verzinnen en maken van een Sinterklaas surprise of maak jij je handen daar liever niet vuil aan? Met deze leukste surprise ideeën van Pinterest voor jongens heb je in no-time inspiratie genoeg. Nu de uitvoering nog 😉 En geloof me die hoeft echt niet altijd zo moeilijk te zijn. Hieronder zit vast en zeker iets bij wat ook jij kunt knutselen.

Klik hier als je een meisje met surprise hebt

Spelcomputers en personages knutselen

Jongens kunnen zich uren vermaken met spelcomputers. Super leuk idee om daar dan je surprise op af te stemmen. Maak een spelcomputer na of één van de personages uit een spelletje.

Sport Surprise ideeën

Eén van de makkelijkste keuzes voor een surprise knutselen is om er een sport thema aan te hangen. Knutsel iets in de vorm van sport van wat degene, waar je het lootje van hebt getrokken, uit oefent. Bijvoorbeeld een bal, voetbalveld, hockeystick, majorettestok. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een prijs knutselen.

Tv figuren knutselen voor surprise

Een tv held of tv personage knutselen is ook altijd een leuk jongens idee. Bekijk de leukste tv personages als surprise.

Pokemon ik kies jouw!

Pokemon is al jaren een bekend item om te knutselen onder de jongens. Van de personages uit de serie/film tot de welbekende pokemon ballen.

De leukste surprise ideeën voor jongens

Een aantal random surprise ideeen als je niet precies weet wat diegene op je lootje leuk vind. Een robot is altijd leuk om te maken maar ook muziek instrument kan een top idee zijn om als surprise te maken.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

technologie tv kijken

Kinderen en technologie; hoe ga je ermee om?

Een extra aspect wat bij de opvoeding is gekomen sinds een aantal jaren is de omgang van je kind met...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...