De winterjas; hebben we hem nodig dit jaar?

9 november 2022

Jongens toch, het is voor de tijd van het jaar nog bizar warm. Mijn kinderen lopen nog de halve tijd in shirts met korte mouwen rond. Zouden er deze winter nog koudere temperaturen komen? Ik vraag me af; wanneer hebben we hem nodig dit jaar, die winterjas. Om toch in de winterstemming te komen neem je snel een kijkje op KLEERTJES.COM

Bekijk hier meer winterjassen

winterjassen jongens

Zo blijft buiten zijn leuk!

Regen en kou, die maken geen kans met een dikke winterjas voor jongens. De jassen zijn namelijk winddicht en waterafstotend. Hierdoor blijft iedere jongen lekker warm in de winter; zo blijft buiten zijn leuk! Een jongens winterjas koop je liever iets ruimer dan te krap, zo kan er namelijk nog een dikke trui onder. Het is in de winter namelijk belangrijk om zoveel mogelijk laagjes te dragen, hierdoor komt de kou er zeker niet door heen. Een jongens winterjas moet niet alleen van goede kwaliteit zijn, hij moet ook nog eens comfortabel zitten. Bij Kleertjes.com vind je de warmste en comfortabelste jongens winterjassen!

Groene winterjas Bellaire
Vingino jas zwart
Retour Jeans jas
Camouflage jas
Me & My Monky
Moodstreet winterjas
Gele winterjas

Winterjas in de sale…

Een winterjas is één van de kledingstukken waar je eigenlijk nooit op moet besparen. Een warme winterjas helpt iedere jongen de winter door. Wil je toch graag een winterjas scoren voor een voordelige prijs? Kijk dan eens bij de sale en je vind daar prachtige winterjassen koopjes.

Shop hier de jassen van B.nosy

winter jas

Lekker warme jassen van Scotch & Soda

Warme winter accessoires voor jongens

Is het echt koud buiten en dalen de temperaturen tot het vriespunt of zelfs hieronder? Zorg dan voor meerdere laagjes en draag bijvoorbeeld een warme sjaal! Een goed paar handschoenen kunnen bij deze temperaturen eigenlijk ook niet ontbreken. Met al deze extra items maakt de kou écht geen kans en kan iedere jongen lekker buiten blijven spelen!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding mode boysfashion kleding voor jongens

Jongensfashion it’s on!

Toen onze Damon 8 jaar geleden geboren werd, had ik al twee meiden. Voor de meiden hadden ze ontzettend leuke...
tienerzoon

Wil je tienerzoon zich wat volwassener gaan kleden? Hierin is het goed om te investeren! 

Het kan moeilijk zijn voor ouders om je tienerzoon te helpen bij het ontwikkelen van zijn eigen stijl en het...
super sale

Winterkleding shoppen met super deals

Oh Oh de drukke decembermaand is nog maar net voorbij en je kleine of inmiddels grote jongen maakte zojuist even...