Een stoere rugzak voor Morris

3 september 2023

Na genoten te hebben van een heerlijke zomervakantie gaat het nu toch echt gebeuren: Morris gaat naar de basisschool! In de laatste schoolweek voor de vakantie heeft hij een uurtje mogen wennen in zijn nieuwe klas. Gelukkig weet hij dus al wie zijn juf is, welk klaslokaal de zijne is en ook kent hij al een paar van zijn toekomstige klasgenootjes. Tijd dus voor een stoere rugzak met accessoires

Naar groep 1.. Bestel de schoolbox

De voertuigen vielen in de smaak

Zo nu en dan keek ik alvast op internet naar een leuke rugzak voor Morris. We konden het niet eens worden welke rugzak het moest worden, tot we een foto zagen van de tas van A Little Lovely Company. De voertuigen vielen meteen in de smaak en Morris was stellig in zijn mening dat hij deze echt mooi vond. 

Morris was direct enthousiast over de stoere rugzak

Zodra ik de rugzak uit de doos tilde viel mij meteen op hoe licht de tas is. Fijn, want Morris is een klein mannetje! Morris was direct enthousiast over de voertuigenprint en over de mooie lichtblauwe kleur. Ik voelde meteen dat de schouderbanden gevoerd zijn en dat er ook nog een borstriempje op zit, handig!

Niet te groot en niet te klein!

De rugzak is van een fijn formaat, niet te groot en niet te klein. Er is een hoofdvak waar alle schoolbenodigdheden inpassen, een extra voorvak en ook nog twee zijvakjes voor drinkflessen. Het voorvak is geïsoleerd zodat eten en drinken koel of warm blijft. Daarnaast is de achterkant van de tas extra gevoerd met een ademende stof en draagt de tas dus comfortabel. Dit was voor ons ook van belang want ik heb mij voorgenomen Morris zelf zijn tas te laten tillen!

Lunchbox en drinkbeker

In dezelfde lijn als de rugzak zijn er ook een lunchbox en een drinkbeker. Erg leuk want ik hou van bij elkaar passende items. De luchbox is luchtdicht en heeft een click en close systeem. Binnenin zit een extra bakje zodat de lunch perfect georganiseerd kan worden. Naast brood kan er dus ook fruit in, perfect voor mee naar school. Morris vond de luncbox wel wat zwaar open gaan en hier gaan wij nog even mee oefenen deze week.

Naast de lunchbox is er ook een drinkbeker. De drinkfles heeft een drinktuit en is gemakkelijk te openen en te sluiten, dit lukte Morris wel zelf. De fles is lekvrij en kan dus mooi mee naar school. Wat ik handig vind is dat er vervangende rietjes verkrijgbaar zijn voor het geval dit rietje beschadigd raakt. Wel moet ik goed onthouden dat de fles niet in de vaatwasser kan.

Onze ervaring over de rugzak

Zowel Morris als ik zijn blij met deze set. De print past bij Morris en ook het formaat is goed voor hem. Er past genoeg in de tas en de rugzak past ook nog op zijn rug. Morris kan niet wachten om het mee naar school te nemen!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pexels-magda-ehlers-1337374

Dit zijn 4 leuke dingen om te doen voor wanneer je kind voor het eerst naar school gaat

Voor iedere ouder is het een spannend moment wanneer je kind voor het eerst naar school gaat. Er spoken verschillende...
Pick-Pack

Pick & Pack je rugzak in

Pick & Pack jouw kids ook hun eigen schooltas in? Nou met deze Pick & Pack rugzak met een coole...
20230803_142159

De allerleukste jongensrugzakken + winactie

De helft van de vakantie zit er inmiddels alweer (bijna) op. Sommige hebben het nog te goed en andere kijken...