10x het leukste houten speelgoed voor jongens

3 september 2021

Favoriet bij ons thuis is het houten speelgoed jongens. En dat is ook niet zo gek, want speelgoed van hout is duurzaam en gaat vaak jaren mee. Daarnaast heeft het een prachtige uitstraling, waardoor het goed staat in je interieur. Voor de kids is het belangrijk dat houten speelgoed uitdaagt om mee te spelen, op een educatieve, actieve en creatieve manier. Daarom zochten we stoer jongensspeelgoed van hout uit! Kijk je mee?

Stoer houten speelgoed jongens

Op stip op 1: Houten speelgoed garage

Met een speelgoed garage kun je echt uren spelen en steeds weer nieuwe dingen ontdekken. Heel mooi afgewerkt en de kwaliteit is absoluut top! Stop bij de garage om benzine te tanken, je auto te parkeren of laat ‘m schoonmaken in de wasstraat. Op de garage vind je zelfs nog een helikopterplatform en de houten figuren zijn aan beide kanten voorzien van een gedetailleerde illustratie. Gegarandeerd uren spelplezier voor de kids!

houten speelgoed, houten speelgoed voor jongens, houten speelgoed garage, cadeau jongen 3 jaar, cadeau jongen 2 jaar, peuter cadeau

Ondernemer in spe: Winkeltje spelen

Samen winkelen is super leerzaam om te doen, maar in de echte winkel mogen kids nergens aan zitten. Hoe leuk is het om een eigen winkeltje of marktkraam te hebben en samen winkeltje te spelen. Met deze marktkraam verkoop je als een echte marktkoopman je groenten en fruit aan al je vriendjes. Met een bijpassende kassa en een weegschaal is je winkeltje compleet! “Anders nog iets mevrouw?”


Leuk voor de boys: Kettingreactie spel

Dit Zig & Go kettingreactie spel is een geweldig actie- en reactiespel. Kinderen kunnen met de verschillende onderdelen bouwen, experimenteren en ervaren wat er gebeurd door de stappen van het meegeleverde instructieboekje te volgen of door zelf een spannend parcours te bedenken. Veroorzaak de leukste kettingreacties! 


Houten treinbaan XXL

Met deze super grote treinbaan gaan kinderen op eindeloze avonturen. Stap op de trein, de bus, de taxi of in de auto en verken de stad. Een prachtige starterskit met XXL treinbaan en meer dan 100 onderdelen en je kunt hem ook nog verder uitbreiden. Waar gaat de reis naar toe vandaag?

houten treinbaan, grote houten treinbaan, speelgoed treinbaan, cadeau jongen 3 jaar, cadeau jongen 4 jaar, houten speelgoed, speelgoed jongens, little thingz

Kid’s Concept

Als er een merk is dat prachtig en duurzaam houten speelgoed maakt, is het wel Kid’s Concept. Het speelgoed  ziet er geweldig uit en wordt gemaakt met veel oog voor detail. Deze houten autobaan is favoriet bij de jongens, want je kunt iedere keer een nieuw weg maken!

houten autobaan, houten speelgoedbaan, houten auto's

Voor kleine timmermannen: Houten gereedschapskist

Deze houten gereedschapskist is gemaakt voor stoere kids die graag papa helpen met timmeren, schroeven en allerhande klusjes in huis. De gereedschapskist bevat verschillende werkinstrumenten zoals een schroevendraaier, een hamer, bouten, enz. Kleine klussers doe je vast en zeker een groot plezier met deze stoere gereedschapskist.


Houten diertjes op de boerderij

Op een boerderij is altijd wat te doen. Boer Tim moet zijn dieren op de boerderij voeren en de koe moet ook worden gemolken. Deze grote boerderij speelset is het perfecte cadeau voor kleine jongens! De verpakking ontvouwt zich in een boerderij om te spelen, ideaal om mee te nemen naar opa en oma. Alle houten speelgoedfiguren zijn gemakkelijk vast te pakken door kleine kinderhandjes en stimuleren het rollenspel. Welk boertje verras jij met dit mooie houten speelgoed?

Houten regenboog blokken

Het lijkt heel eenvoudig houten speelgoed, maar met deze regenboog blokken leert je kindje al spelend allerlei creaties maken door zijn fantasie te gebruiken. De regenboog bestaat uit 8 bogen die op en in elkaar passen en hier kunnen ze uren druk zijn. De auto’s en poppetjes worden erbij gehaald en met de halfronde vormen maak je een treintunnel, een huisje voor kleine poppetjes of bergen voor autootjes. De regenboog staat niet alleen prachtig in de kinderkamer, maar zorgt ook voor heel veel speelplezier.


Hamertje tik tik tik

Timmeren met hamer en spijkers, dat vinden kleine timmermannen geweldig om te doen. Djeco hamertje tik voertuigen is een super leuk hamerspel. Met deze hamerset maak je de stoerste, grappigste en origineelste voertuigen dankzij de gekleurde houten onderdelen en door de voorbeeldkaarten te volgen. Of timmer je eigen creatie op de meegeleverde kurkplaat. Dit cadeau slaat de spijker op z’n kop!

hamertje tik voertuigen, houten speelgoed, leuk cadeau jongen 2 jaar, leuk cadeau jongen 3 jaar, 4 jaar, speelgoed jongens, houten speelgoed jongens

Work-out voor de hele familie

Een balance board is echt een aanwinst voor ieder kind. Je kunt er heerlijk mee spelen, schommelen, relaxen en op bewegen. Deze balance board zet jong en oud aan tot fantasierijk spelen en bewegen! Een Wobbel kan zijn wat je maar bedenkt: een balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, racebaan, lounge stoel, gymtoestel, de rug van een olifant, … en nog veel, veel meer! Weet je dat hij ook goed voor jou is? Ga er maar eens op staan en probeer je balans te houden. Dit is direct een goede work-out voor al je spieren. 

Met welk houten speelgoed jongens speelt jouw zoon graag? Wij zijn benieuwd!

LEES OOK:

houten speelgoed jongens

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...