boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen houten speelgoed, houten speelgoed voor jongens, speelgoed garage

Published on september 12th, 2018 | by de redactie

0

Houten speelgoed voor jongens

Favoriet bij ons thuis is het houten speelgoed jongens. En dat is ook niet zo gek, want speelgoed van hout is duurzaam en gaat vaak jaren mee. Daarnaast heeft het een prachtige uitstraling, waardoor het goed staat in je interieur. Voor de kids is het belangrijk dat houten speelgoed uitdaagt om mee te spelen, op een educatieve, actieve en creatieve manier. Daarom zochten we stoer jongensspeelgoed van hout uit! Kijk je mee?

Stoer houten speelgoed jongens

houten speelgoed, houten speelgoed voor jongens

Super leuk houten speelgoed jongens

Ontwerp elke keer weer je eigen stad met de Machi tiny-town van Kiko+. De twee magneetborden kunnen worden beschreven met krijt om zo je eigen stad elke keer opnieuw uit te vinden. De set bevat twee houten (magnetische) krijtborden, krijtjes en houten speelstukken (je kan kiezen uit de steden Londen, New York en Parijs). De speelstukken hebben een sterk magneetje onderin waardoor ze goed vastgezet kunnen worden op de speelborden.

Bekijk ook leukste houten speelgoed voor meisjes >>

houten glijbaan, glijbaan voor in huis

Houten glijbaan voor in huis

Een glijbaan in huis? Ja tuurlijk !! Deze glijbaan van het Duitse merk Jupiduu is ideaal  voor peuters en kleuters. Voor de kleintjes onder ons, heeft het merk Jupiduu wel iets heel moois gemaakt. Goed voor uren speelplezier en tegelijk is het erg leuk dat de glijbaan een mooi design heeft!

houten speelgoed, houten speelgoed voor jongens

Als er een merk is dat prachtig en duurzaam houten speelgoed maakt, is het wel Kid’s Concept. Die houten autobaan is favoriet! Of de super leuke houten vrachtwagen met ringen. Spelenderwijs leren ze daarmee kleuren herkennen en sorteren.

Houten speelgoed garage

houten speelgoed, houten speelgoed voor jongens

Wauw, wat een leuke houten garage. Heel mooi afgewerkt en de kwaliteit die we van HAPE gewend zijn. Gegarandeerd uren spelplezier voor je kids! Met vier parkeerdekken, benzinepompen, en een landingsplek op het dak zal het een komen en gaan zijn van drukke automobilisten (inclusief twee auto’s en een helikopter).

speelgoed dokterstas, doktertje spelen

Is je zoon heel erg zorgzaam? Wees een echte dokter en draag zorg voor je vriendjes met deze professionele dokterstas. Door deze set leren je kinderen op een jonge leeftijd om sympathiek en empathisch te worden. Luister naar de hartslag met de stethoscoop en controleer de reflexen met de kniehamer. Deze set bestaat uit 5 medische hulpmiddelen in een handig tasje.

Met welk houten speelgoed jongens speelt jouw zoon graag? Wij zijn benieuwd!

LEES OOK:

houten speelgoed jongens

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑