Kleding

Published on januari 3rd, 2017 | by de redactie

0

Showtime for Angels & Daredevils

De nieuwe collectie Indian Blue Jeans zomer 2017 staat ook dit seizoen weer in het teken van moed, waaghalzerij, stoere guys die een beetje uitdaging niet schuwen. Waar dat gaat plaatsvinden? In het circus natuurlijk. Op zoek naar inspiratie, uitdagingen en mooie verhalen. Om uiteindelijk onze kunsten en lef te tonen op de ring en op straat. Showtime!

Indian Blue Jeans Zomer 2017

The Key colors for boys zijn dit seizoen veel groenkleuren, Washed Blue, Pool Blue en diverse grijstinten, met prints op zowel t-shirts, sweaters, bomber jasjes & shorts. Echte musthaves voor de ‘Cool Dudes’ zijn de all over printed tees met diverse fancy prints, stoere sweaters en vesten en cargo sweat shorts. Ook is deze zomercollectie uitgebreid met Swimwear, jacks en accessoires.

Good vibes!

Guts inspires us! Gekke, stoere, onbesuisde acties blijven ons bij. Zetten ons aan om grenzen te verleggen. Meer uit onszelf en het leven te halen. En dat inspireert. Dit is duidelijk terug te zien in de jeanscollectie van Indian Blue Jeans. De jeansnamen zijn een ode aan waaghalzen, helden, daredevils. De stoere ruige wassingen lopen uiteen van; Light denim used, Medium bleached, Snowwash in zwart, grijs en donkergroene wassingen met de echte Indian Blue Jeans looks. De jeans voor de boys zijn ook dit seizoen verkrijgbaar in denim kwaliteiten met stretch voor een comfortabele fitting.

What’s new

Nieuw bij Indian Blue Jeans zijn de coole boxers voor de jongens. Perfect om te dragen onder de stoere jeans, want deze coole boxers mogen gezien worden!

Kortom weer een toffe collectie die je niet mag missen! Are you in?

Bekijk en shop de nieuwe collectie Indian Blue Jeans zomer 2017 oa bij:

Kixx-online

indian-blue-jeans-zomer-2017-jongenskleding-zomer

ibj-2017-indian-blue-jeans-zomer-2017-nieuwe-collectie-kinderkleding indian-blue-jeans-zomer-2017

Share Button

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑