Ad SquareAd Square


Feest

Published on januari 28th, 2014 | by de redactie

0

Jarige Jobjes

Hebben jullie dat ook, een paar weken of zelfs maanden voor de grote dag van de Jarige Jobjes, stress over wat we dit jaar gaan verzinnen om zijn verjaardag weer de allermooiste dag van het jaar te laten zijn?

Met dat allereerste echte kinderfeestje begin je misschien pas als hij 4 jaar is geworden of i.v.m. drukte van afscheid crèche en eerste dag op school een jaartje later. Maar toch wil je vanaf die allereerste verjaardag het huis in de leukste slingers, moet de taart van feestbordjes en het drinken uit feestbekers en mag een echt taartplateau niet ontbreken om haar allereerste taart op te zetten!

Jetjes en jobjes

Is je huis aan kant, de ballonnen opgeblazen en de cadeaus ingepakt dan mag je ook nog aan de slag met het leukste stresspuntje van de dag: de traktatie. Of deze nou op de crèche, peuterspeelzaal of school is, wij doen ons best de leukste traktaties voor onze jarige jobjes te maken en elke keer komen we er weer achter dat die van ons toch lang niet zo origineel bleek te zijn…tot we de geweldig leuke site Jetjes & Jobjes vonden!

Brigitte is de creatieve duizendpoot achter deze site vol inspiratie. Ze zorgt ervoor dat elk feestje het aller leukste en vooral mooiste feestje wordt. Heb je zelf geen idee waar je moet beginnen dan helpt ze je een handje in de goede richting. Neem een kijkje en laat je inspireren door haar geweldige thema’s, feestversiering en benodigdheden in alle kleuren van de regenboog om o.a. traktaties mee te versieren en duizend en een andere leuke feest-ideetjes.

Heb je na het zien van de site de smaak te pakken? Volg dan het Jetjes&Jobjes blog en wordt fan op haar FB pagina zodat ze je dagelijks kan inspireren met haar geweldige ideeën. Dan weten wij zeker dat jullie dit jaar geen stress hebben met het verzorgen van de mooiste dag van het jaar voor jullie kids!

traktatietips voor jongens, jongensfeestje, jongenstraktatie, jetjes en jobjes

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑