Gave jongenstassen zijn wij gek op. Dit, omdat het een leuke accessoire is én je outfit compleet maakt. Een stoere schooltas jongen hoort erbij en is natuurlijk handig om al je spullen in mee te dragen. Voor kleine jongens moet er een schoolbeker in passen en mag er wel een beetje humor aan te tas zitten zoals grappige monstertjes of spannende dieren. Natuurlijk auto’s en ufo’s doen het ook altijd goed in de belevingswereld van kleine schoolgaande mannetjes.

Bekijk hier heel veel tassen voor jongens >>

Stoere jongenstassen

De grote boys willen graag een stoere jongenstas. Eentje waar hun boeken en laptop in past. Meestal hebben ze naast hun schooltas ook een sporttas, om hun gymspullen in mee te nemen. Deze tienertassen passen meestal bij hun kledingstijl of jassen. Ook mogen ze echt wel een stukje groter zijn dan de tassen voor de kleinere jongens. Welke tas is favoriet bij jouw zoon?

Favoriete jongenstassen

stoere jongenstassen, tassen voor jongens, jongens tassen1. Stoere camouflage rugzak

2. Tropical vibes

3. Haaien tas

4. Rugtas met dino print

5. Tijgerprint tas

6. Zwarte rugzak met geel handvat

7. Zebra Trends tas

8. Kleurrijke rugtas

 

shoesme rugtas, kindertassen, jongenstas, boyslabel

Toffe kindertas van Shoesme

Tassen voor jongens

Met een tas kun je laten zien wie je bent en dat geldt voor een jongenstas misschien wel nog meer als voor een meisjestas. Jongens hebben niet zoveel keus bij hun kledingoutfit en kunnen met een leuke schooltas of schoudertas hun identiteit laten zien. Kiezen ze voor een stoere kindertas of een voor een onopvallende blauwe rugtas of zwarte rugtas. Vandaag de dag zijn er superleuke tassen voor jongens verkrijgbaar!

Rugtas jongens

Een stoere rugtas is voor de jongens de meest geliefde kindertas. Hierin kunnen ze alles meenemen naar school, naar de sport en zelfs wanneer ze gaan logeren bij opa en oma of bij hun vriendje. Wist jij dat kinderrugtassen verkrijgbaar zijn in speciale maten. Voor de peuters en kleuters zijn er kleinere rugtassen verkrijgbaar. De grotere jongens hebben ook een grotere jongensrugtas nodig.

Schooltas jongen

Wanneer de back to school periode weer begint (al ver voordat de nieuwe schoolperiode begint) gaat iedereen als een gek op zoek naar nieuwe schoolspullen om het nieuwe schooljaar met een frisse moed te kunnen starten. Leuke pennen, nieuwe schriften, een nieuwe agenda natuurlijk, en ook een nieuwe schooltas. De laatste jaren zijn de rugtassen veruit favoriet.

Check deze stoere kinderschoenen >>