boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers jungle kamer, jungle kinderkamer, jungle kamer maken, jungle jongenskamer, jungle themakamer

Published on augustus 23rd, 2021 | by Colinda

0

Kinderkamer restyling: we gaan een Urban Jungle Kamer maken

Wil jouw zoon ook zo’n toffe jungle kamer? Een slaapkamer vol met wilde dieren en lekker veel planten? Met een paar toffe items heb jij zijn slaapkamer zo omgetoverd tot een echte jungle kinderkamer. Wat zal je kleine aap blij zijn!

Jungle kamer maken

Steeds vaker zien we een jungle kinderkamer: lekker variëren met meerdere kleuren groen, wilde dieren en veel planten. De kinderkamer restyle je met een paar toffe items om tot een urban jungle kamer waar kleine apen lekker in kunnen spelen en slapen.

jungle kamer, jungle kinderkamer, jungle kamer maken, jungle jongenskamer, jungle themakamer

Foto via Pinterest

Stap 1: Begin met het bepalen van de kleur

Zeg je Jungle kamer dan denk je meteen aan veel groen en bruintinten, toch? Mijn zoon zal het geweldig vinden wanneer ik zijn kamer in zijn lievelingskleur groen verf. Maar dat hoeft echt niet. Ik houd het liever iets rustiger en kies het liefst voor één muur die ik in een accentkleur verf. Maar nog liever kies ik voor een mooi behang op een muur in de kinderkamer.

jungle kamer, jungle kinderkamer, jungle kamer maken, jungle jongenskamer, jungle themakamer, voorbeelden jungle kamer, jungle room, kiesroom, jungle kiesroom

Foto via Pinterest

Stap 2: Jungle behang op de kinderkamer

Groene bladeren en planten geven direct een botanische en natuurlijke sfeer. Met behang of leuke muurstickers tover je de kinderkamer in een handomdraai om in een sfeervolle jungle kinderkamer.

jungle behang, jungle kinderbehang, dierenbehang, olifanten behang, jungle, jungle kinderkamer, hoe maak je een jungle kamer

Behang via Kinderbehang enzo

Stap 3: Een dekbedovertrek doet zoveel meer!

Wil je niet al te veel tijd en geld spenderen aan het restylen van de kinderkamer naar een echte jungle kamer? Met een dekbedovertrek in jungle style kom je al heel ver. Kies een leuk kinderdekbedovertrek uit met wilde dieren of veel planten. 

Stap 4: Jungle accessoires

Vergeet niet om een paar leuke jungle accessoires aan te schaffen. Een nachtlampje en fijne lamp aan het plafond zijn een must. Daarnaast kun je de kamer nog aankleden met leuke opbergmanden en natuurlijk zet je zijn enorme berg met jungle knuffels op zijn bed.

Ook leuk: kussens in jungle style

Foto via Pinterest

Nog leuker is natuurlijk om een paar jungle knuffels aan een tak in de kamer op te hangen. Hiermee creëer je in no-time een jungle kamer. Zie jij het koppie van je zoon al stralen als hij zijn kamer binnenloopt? Heb je ook zin gekregen om de kamer van je zoon te restylen? Waar wacht je nog op? Ga lekker aan de slag 🙂 

jungle poster, schoolplaat jungle, schoolplaat wilde dieren

Leuke schoolplaat voor aan de muur

jungle kamer, jungle kinderkamer, jungle jongenskamer, panter dekbedovertrek, kinderdekbedovertrek panters

Deze jungle kamer laat zien dat je echt niet veel kleur nodig hebt om een leuke sfeer op de kamer te krijgen. Dit leuke dekbedovertrek doet al genoeg!

jungle kamer, jungle kinderkamer, jungle kamer maken, jungle jongenskamer, jungle themakamer

Foto via Pinterest

LEES OOK:

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑