Kerstcadeau tip: de FleXtreme Discovery set.

18 december 2022

Onze zoon is gek op auto’s én op alles wat beweegt en geluid maakt. Daarom is de flexibele autoracebaan voor onze ontdekkende peuter een grote hit. Dit uitdagende en creatieve speelgoed is een ontzettend leuk cadeau voor verjaardagen of als kerstcadeau voor onder de boom.

Tips voor onder de boom

Uitdagend, creatief maar bovenal ontzettend leuk!

Onze zoon heeft dit speelgoed voor zijn 3de verjaardag gekregen en bij het zien van de doos moest dit toffe speelgoed gelijk opengemaakt én mee gespeeld worden!

De dag na zijn verjaardag is mijn man samen met onze bink er goed voor gaan zitten. En maar goed ook. Ondanks dat het een flexibele autoracebaan is, moet je de tracks stevig in elkaar drukken en daar waren de spierballen van mijn man wel bij nodig. Eenmaal in elkaar gezet kon het speelplezier beginnen! Het is precies zoals vermeld wordt. Een uitdagende flexibele racebaan. Je kan hem op de grond laten liggen, vasthouden of op een verhoging leggen. De omgeving kan met deze discovery set goed benut worden!

Er is een duidelijk entry/exit track, waar je de auto op moet zetten voordat hij rijdt op je flexibele autoracebaan. Zet je de auto daar niet op, dan rijdt de auto overal heen behalve op de autobaan. Voor de ontdekkende peuter natuurlijk ook een leuke twist. Maar om de autoracebaan compleet en heel te houden, is het te adviseren om deze track goed te gebruiken.

Het is wel verstandig om extra batterijen bij de hand te houden. Dit speelgoed zorgt voor gegarandeerd veel speelplezier, waardoor je regelmatig de batterijen van de auto moet vervangen.

Create your own track

Als de vrolijk gekleurde 184 tracks in elkaar zijn gezet, kan het spelen beginnen! Door de flexibiliteit van de racebaan kunnen er bochten gemaakt worden en kan de racetrack op verhogingen worden gelegd. Wees ook goed voorbereid bij het indrukken van de auto, want die gaat er als een speer vandoor.

Wat zit er allemaal in de FleXtreme discovery set?

De ontdekkingsset bevat 184 tracks met een entry/exit track en 1 auto met extra carrosserie. Door middel van een batterij kan de auto aangezet worden. De batterij is inbegrepen. De tracks hebben de kleuren rood, geel, groen en blauw en door de stukken in elkaar te zetten ontstaat er een flexibele circuit van maar liefst 4 met 40.

Bij aanschaf van de uitbreidingsset kan je zelfs loopings creëren waardoor de circuit nog groter en uitdagender wordt!

Het ultieme kerstcadeau

De FleXtreme discovery set zorgt voor veel nieuwsgierigheid en creativiteit. Omdat de omgeving actief betrokken wordt bij het spel, wordt het nog leuker om met dit leuke speelgoed aan de slag te gaan. Kortom een onwijs leuk kerscadeau voor onder de boom!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....
20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...