Kids er op uit! Pannenkoeken eten bij Hans & Grietje

16 oktober 2022

Hier in huis zijn de boys dol op pannenkoeken. En in Flevoland is zo’n sprookjesachtige plek om met de kinderen naar toe te gaan. Dat is Hans & Grietje in Zeewolde. We zijn er vorig jaar al een keertje geweest, en ook dit jaar wilden de jongens graag nog een keertje terug.

Kijk hier voor nog meer leuke uitjes met kids

hans en grietje

Magisch plekje

Bij binnenkomst op het terrein zie je al de grote snoeptoren, wat een plaatje! De jongens ben ik al meteen kwijt, want die willen van de glijbaan. We hadden geluk met het weer en konden lekker buiten zitten op het grote terras. Maar ook bij slecht weer is het pannenkoekenhuis een hele belevenis. Binnen zijn er 4 verschillende zalen met elk hun eigen magie. Zo is er een zaal met bewegende vloeren, glitter en glamour en zelfs bewegende tafels. (Voor de bewegende tafels vragen ze wel een toeslag.)

Lekker smullen en niet alleen pannenkoeken..

Op de menukaart vind je natuurlijk vooral pannenkoeken! Al kunnen kinderen ook kiezen voor een tosti, gehaktballetjes of nachos met kippenkluifjes. De jongens kozen voor een kinderpannenkoek met heksenlimonade (dit is een lichtgevende beker met ranja) Bij de kinderpannenkoek krijg je een verrassing, wat lekkers en een heksencoin. Daarmee kunnen ze na afloop wat lekkers kopen bij het snoepwinkeltje in de snoeptoren.

Bekijk hier meer kinderuitjes

Spelen, spelen en nog eens spelen.

Bij Hans & Grietje kunnen ze naast het smullen van pannenkoeken vooral ook heel veel spelen! Buiten is er een groot verkeersparkje waar er op fietsjes gefietst kan worden. Klauteren op het grote springkussen of schommelen op de schommel. Er staat een hele grote snoepjesboom, wat ook weer een plaatje is! In de zomer is dit een waterspeelplaats voor de kinderen. Binnen hoeven kinderen zich ook niet te vervelen. Er valt zoveel te beleven in de verschillende speelplaatsen en er zijn ook binnen glijbanen voor extra avontuur.

Lekker druk

Wil je lekker eten in alle rust dan is het misschien niet de juiste plek. Maar voor kinderen die avontuur zoeken en lekker willen spelen is het een feestje om hier te eten.
In de vakantieperiodes is het er erg druk en dan is het wel slim om van tevoren een tafeltje te reserveren.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bioscoop films ninja turtles

Filmtip – Teenage Mutant Ninja Turtles

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
winter efteling

Kids er op uit; De Winter Efteling

We kunnen er heerlijk van genieten als we met de kids er op uit gaan.  Omdat ze nog zo jong...
monsterjam

Monsterjam 2022 in het Gelredome Arnhem

Wouw dat was nog eens een toffe uitnodiging. Al maanden kijken we uit naar dit geweldige uitje want in samenwerking...