Babykamer Pilotenkamer - Boyslabel, kinderkamerinspiratie, jongenskamers

Published on oktober 5th, 2014 | by Sabine

0

Pilotenkamer

Ben jij in verwachting van een jongen, of krijgt je grote jongen een echte peuterkamer?  Deze inspiratie voor een Pilotenkamer is stoer, en tegelijkertijd is de kamer toch zacht van sfeer. Deze inspiratie is te gebruiken voor zowel de baby- als de kinderkamer.

Een echte jongenskamer creëren, maar dan voor de kleintjes. En deze mag nog best wat liefs hebben. De wereld ligt aan hun kleine voetjes. De hele toekomst ligt nog voor ze open. Heerlijk om de eerste stappen te zien zetten. Als kleine (brokken-)piloten gaan ze vervolgens de wereld ontdekken.

Inspirerende jongenskamer

In de pilotenkamer hebben we als uitgangspunt het prachtige behang ‘Travel Memories’ gekozen. Een behang met oude wereldkaarten, landen om later te gaan ontdekken en herinneringen te maken. De prachtige kleuren in het behang zijn ideaal om te combineren met grijs tinten in meubels en accessoires en passen perfect bij het canvas kussen en het gehaakte vloerkleed. Zo behouden we een rustige zachte sfeer in de kamer.

In de fantastische kleurrijke muursticker met wereldkaart komen alle werelddelen en diersoorten voor je peuter helemaal tot leven. Deze springt er qua kleur helemaal uit en dus een echte blikvanger van de kamer. Ontzettend leerzaam op een speelse manier. Succesverzekerd boven een retro schoolbankje van bijvoorbeeld de kringloopwinkel. Deze combinatie van vroeger en toekomst samen, maakt het uitdagend en speels. Aan het schoolbankje maken ze de mooiste tekeningen van hun droombestemming.

kinderkamers voorbeelden, Pilotenkamer, babykamer inspiratie, jongenskamer, Boyslabel, baby jongen, babykamer inspiratie

Voor op de babykamer hebben we gekozen voor de muursticker Piloot. Deze sticker past helemaal in het thema en zo blijft de kamer net even iets rustiger van kleur. Favoriet bij de toekomstige piloot is dit prachtige en extra groot vliegtuig knuffel van Anne Claire Petit.

Als sfeerlicht op het oude schoolbankje of nachtkastje hebben we de wereldbol aangezet. Ook ideaal om te gebruiken als nachtlampje. De hele wereld ligt binnen handbereik.

Piloten zijn natuurlijk stoere binken, deze grijze lockers passen daarom helemaal in de kamer. De lockers zijn van hout en hebben een metalen handgreep. Dat geeft een stoere uitstraling. Ideaal te gebruiken als nachtkastje of om gewoon alle spullen netjes in op te bergen.

Naast het behang en muurstickers is het belangrijk om de kamers in rustige en bijpassende tinten te schilderen. We hebben gekozen voor de verf kleuren ‘Alaska‘ en ‘Nova Zembla‘ van Saartje Prum. Deze muurverf is geheel kindvriendelijk, op waterbasis en vrij van oplosmiddelen. De babybedje en kinderbed komen ook van Saartje Prum en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Tip: Heb je nog verf over? Geef dan de poten, of juist de zitting van een oud schoolstoeltje van de kringloopwinkel een verf badje.

ster

Little Dutch vliegtuig dekbedovertrek, pilotenkamer, vliegtuigkamer, jongenskamer

De kleine piloot in spe is natuurlijk dol op vliegtuigen en kan niet wachten om in zijn eigen cockpit te stappen. Nu dit nog zijn eigen slaapkamer betreft, kan deze er maar alvast cool uit zien. De hanglamp, dekbedovertrek en het plaid komen uit de vliegtuig collectie van Little Dutch.

ster

vliegroute behang onszelf, pilotenkamer, stoere jongenskamer behang

Behang is weer in! Geef de kinderkamer een nieuwe, frisse look met het stoere behang met vliegtuigroute van Onszelf. Perfect voor een stoere Pilotenkamer! Dit prachtige design komt uit de stoerder collectie van Onszelf.

ster

pilotenkamer, vliegtuig behang, stoere jongenskamer voorbeelden

Nostalgi op de kinderkamer met dit mooie behang ‘Christophe’ van Onszelf. Fris en stoer voor een echte Pilotenkamer.

ster

Stoere jongenskamer, jongenskamer voorbeelden

Pilotenkamer, jongenskamers

 
Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑