boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


DIY knutselen voor pasen, pasen knutsel tips

Published on maart 24th, 2021 | by Colinda

0

10x Knutselen voor pasen

Knutselen voor Pasen, doe jij het samen met je kind? Of ben jij een moeder die snel wat leuke decoraties koopt en de kamer helemaal mooi in Paas sfeer brengt.  Super leuk natuurlijk, maar weet je dat het echt veel leuker is om samen een leuk projectje te hebben en de decoraties voor Pasen zelf maakt.  Super leuk om te doen, je kunt samen trots zijn op het resultaat en wat een leuke herinnering voor later wanneer je hier een traditie van maakt. Tijd om aan de slag te gaan!

HIP: lente kleding voor jongens >>

Meer DIY knutsel inspiraties >>

10x TIPS knutselen voor Pasen

Knutsel tip 1: Paaseieren versieren

Op eerste Paasdag is onze traditie dat wij paaseieren verven. Hebben jullie ook speciale tradities thuis omtrent de feestdagen?

PASEN MET KINDEREN, PASEN

paaseieren verven

Paas knutsel tip 2:

Gooi nooit WC rolletjes weg. Je kunt er de leukste dingen van maken. Voor Pasen maken we paashazen.

knutselen voor pasen, paaskonijntjes maken

Bron Pinterest

Paastaart maken tip 3:

Hoe leuk is het om voor Pasen de tafel gezellig te dekken om met de hele familie te genieten van een heerlijke brunch. Voor de kinderen is het extra feest wanneer je de tafel in stijl aankleedt met mandjes met gekleurde eieren, leuke bordjes, limonade met een rietje en natuurlijk een taart.  Welke taart je hiervoor kiest is natuurlijk waar jouw voorkeur naar uitgaat, maar versier hem met deze leuke oren en snorharen en je hebt in een handomdraai een echte paashaas taart! Ga naar het paastaart recept >>

Knutsel tip 4: slijm potjes zelf maken

Zelf slijm maken in kleurrijke paashaas potjes? Bekijk het hier

slijmpotjes zelf maken

Knutsel tip 5: Paashaas oren maken

Hoe leuk is dit?! Je hebt vast nog wel ergens een haarband liggen of je koopt er een voor nog geen euro bij de Zeeman. Wikkel deze om met bruine stof. Dan maak je van een stukje bont stof een paar oren.

paashaas oren maken

Bron Pinterest

Knutsel tip 6: Eierwarmers knutselen

Dit deed ik als kind vroeger al; eierwarmers maken van vilt. Je kunt het met de naaimachine doen of gewoon met de hand stikken.

Bron Pinterest

Knutsel tip 7:

Natuurlijk heb je zakje of mandje nodig wanneer je paaseitjes gaat zoeken. Van koffiefilterzakjes knutsel je heel eenvoudig de leukste paaszakjes.

Knutsel tip 8:

Oreo schaapjes: Prik in een Oreo koekje een lolliestokje. Doop deze in de witte (gesmolten) chocolade en rol de schaapjes lollie door de kleine spekjes. Alle schaapjes op een stokje!

Bron Pinterest

Knutsel tip 9:

knutselen voor pasen, knutseltips voor pasen

Bron Pinterest

Knutselen voor pasen tip 10: paastakken versieren

Omwikkel paastakken (of gevonden takken uit het bos) met gekleurd garen en wol. Daarna kun je je zelfgemaakte, versierde eieren erin hangen. Dat wordt een kleurrijke Pasen!

Bron Pinterest

Heb jij nog meer leuke tips en knutsel inspiraties voor Pasen? Mail ze naar info@boyslabel.com

 

Bekijk hier meer tips voor Pasen >>

Ook leuk: knutselen voor pasen met kleine kindjes >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑