Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding molo zomer 2017

Published on januari 8th, 2017 | by de redactie

0

MOLO zomer 2017

Het is hartje winter, maar de nieuwe collecties stromen binnen. En ik moet je eerlijk bekennen, wij hebben wel zin in nieuwe voorjaars items. Zo ook het Deense kinderkledingmerk MOLO, zij hebben de eerste items al online staan.

Funky Molo

Molo ontwerpt kleding wat spreekt tot de verbeelding van een kind met sprekende kleuren, te gekke all-over prints, spannende vormen en gedurfde combinaties. De stijl is urban en funky met kleurrijke ontwerpen met vaak een eigenzinnige, humoristische twist. Bij Molo zijn ze gek op prints omdat deze heerlijke herkenbaar zijn voor kinderen. Op deze manier wordt een kledingstuk een favoriet item voor ieder kind. In iedere collectie zitten er kledingstukken met de mooiste prints, zo ook dit seizoen.

GAME ON

Game On dit seizoen. De jongens zijn verzot op games en de eerste levering uit de nieuwe collectie van Molo zomer 2017 zit er vol mee. We zien diverse game prints op extra zachte jersey shirts en sweaters, dus heerlijk draagbaar zoals alle kleding van Molo. Hoofdkleuren zijn diamant rood en casino blauw.

De tweede levering van de Molo zomer 2017 collectie neemt je mee op reis naar de woestijnen van Mexico. Denk hierbij aan sweats, shirts en shorts in vintage, zongebleekte kleuren met coole prints zoals, cactusprint, palmbomen, doodshoofden en surfborden.

De geliefde jongensprints met auto’s, sport thema’s en dierenprints zijn ook dit seizoen volop aanwezig. Draag de kleding stoer op een gekleurde broek met een paar coole sneakers eronder en style je outfit af met bijpassende rugtas. Je kunt deze stijl heel heel urban en stoer dragen door gedurfde kleurencombinaties en stoere sneakers of laarsjes. In de kleding van Molo beleef je nooit een saai moment!

Bekijk en shop de nieuwe Molo collectie bij:

Olliewood 

 

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑