boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog moodstreet winterjas, jongensjas, kinderjas jongens, bruine winterjas jongen, blauwe winterjas jongen

Published on oktober 27th, 2020 | by Manja

0

Een winterjas in de kleuren roest en navy #fashiontrend

De winterjassen stromen binnen, en er is zoveel keus! Voor je het weet kan je stoere vent de winterjas weer aan. Tijd om jullie deze stoere sporty Moodstreet winterjas te showen. Wij zijn fan! 

Bekijk hier meer winterjassen voor jongens >>

Moodstreet winterjas

Na een lange hittegolf, lijkt de echte warmte nu te zakken, en dus tijd om op zoek te gaan naar een stoere winterjas. Wij gingen voor deze mooie warme winterjas van Moodstreet, in de kleuren Navy en Roest.  Roest is een mooie warme trendkleur, en zien we dan ook steeds vaker terugkomen in de jongens collecties dit winter. In combinatie met het Navy, krijgt deze jas een stoere uitstraling.

moodstreet winterjas

Wat een toffe jas!

moodstreet winterjas, jongensjas, kinderjas jongens, bruine winterjas jongen, blauwe winterjas jongen

Fluffy binnenvoering

Op de voorkant staat een sporty print, en een klein borduursel op de borst. De jas kan tegen water, en is dus waterafstotend, handig met het wisselvallige weer in Nederland. 😉  De jas voelt erg stevig aan, en de fluffy warme binnenkant in Navy houd je stoere vent lekker warm. Dat kan niet anders dan heerlijk zitten, zo zacht! De boorden van de mouwen zijn elastische en sluiten goed aan, dus lekker warm voor op de fiets. De jas zakken zijn gevoerd met dezelfde fluffy voering als de binnenkant.

teddy voering, winterjas met teddy voering, winterjas jongen

Vaste capuchon #musthave

Aan deze jas zit een vaste capuchon, geen tocht en lekker warm en zo kan mijn grote vriend, de capuchon niet verliezen, en hoeven we geen speurtocht te houden naar de capuchon, goede leer voor mij, vaste capuchon is een must! 😉

winterjas jongen, winterjas moodstreet

Pasvorm winterjas

Ik vind het belangrijk dat een winterjas lekker zit, en dat het niet te stijf zit, dat is met deze jas absoluut niet, het zit soepel en Noah kan zich er fijn in bewegen en er dus heerlijk in spelen. Noah is smal en lang, ik schat nu rond de 132 en draagt de jas in 134/140, met wat groeiruimte.

moodstreet jas

Klaar voor de winter

Noah is klaar voor de winter, kom maar op met die bergen sneeuw! Oh wacht de herfst komt eerst nog, bergen herfstbladeren, is vast beter haalbaar. 😉 maar wat het ook wordt, lekker warm met deze stoere Moodstreet jas.

moodstreet winterjas, jongensjas, kinderjas jongens, bruine winterjas jongen, blauwe winterjas jongen

Ook heel mooi: Le Chic Garcon winterjas >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑