boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Mortenz nieuwe collectie, mortenz winter 2017-2018

Published on augustus 17th, 2017 | by Colinda

0

Sneak Peek: MortenZ nieuwe collectie

Van de nieuwe MortenZ collectie voor najaar/winter 2017-2018 gaan veel jongensmama’s heel blij worden, dat weet ik zeker. Een trendy jongenskleding collectie met veel sportieve details. Het favoriete merk van iedere jongen, want deze kleding is hip, voelt superzacht aan en is comfy, zodat de jongens hier heerlijk in kunnen spelen.

Stoer en comfy

Natuurlijk kon ik niet wachten en heb ik alvast een kijkje mogen nemen in de nieuwe collectie voor mijn boys. En ik weet zeker dat zij net zo enthousiast zijn. De kleuren uit de collectie bestaan uit vier basiskleuren bright red, blue, green en yellow. De combinatie met grey melange en black zorgt voor een opvallend maar stoer uiterlijk.

De collectie zit weer vol mooie details als sportieve biezen, stoere strepen, coole prints, shirts met gave teksten en logoprints maken dit een super gave collectie. Naast de jersey en fleece items, is er ook een mooie wafel kwaliteit. Zie dit super gave vest welke je zelfs buiten als jas kunt dragen. Bijpassend is er een toffe sweatpants met dezelfde wafelstructuur. Deze zullen zeker een van de favoriete kledingstukken worden voor de jongens dit najaar!

Bij deze collectie horen natuurlijk een paar MortenZ sneakers. Wij kunnen niet wachten om jullie de rest van de collectie te mogen laten zien. Deze is echt origineel en stoer voor de boys.

Nog heel even geduld, want vanaf 24 augustus is de nieuwe MortenZ collectie verkrijgbaar.

 

Mortenz nieuwe collectie, mortenz winter 2017-2018

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑