Sneak Peek: MortenZ nieuwe collectie

17 augustus 2017

Van de nieuwe MortenZ collectie voor najaar/winter 2017-2018 gaan veel jongensmama’s heel blij worden, dat weet ik zeker. Een trendy jongenskleding collectie met veel sportieve details. Het favoriete merk van iedere jongen, want deze kleding is hip, voelt superzacht aan en is comfy, zodat de jongens hier heerlijk in kunnen spelen.

Stoer en comfy

Natuurlijk kon ik niet wachten en heb ik alvast een kijkje mogen nemen in de nieuwe collectie voor mijn boys. En ik weet zeker dat zij net zo enthousiast zijn. De kleuren uit de collectie bestaan uit vier basiskleuren bright red, blue, green en yellow. De combinatie met grey melange en black zorgt voor een opvallend maar stoer uiterlijk.

De collectie zit weer vol mooie details als sportieve biezen, stoere strepen, coole prints, shirts met gave teksten en logoprints maken dit een super gave collectie. Naast de jersey en fleece items, is er ook een mooie wafel kwaliteit. Zie dit super gave vest welke je zelfs buiten als jas kunt dragen. Bijpassend is er een toffe sweatpants met dezelfde wafelstructuur. Deze zullen zeker een van de favoriete kledingstukken worden voor de jongens dit najaar!

Bij deze collectie horen natuurlijk een paar MortenZ sneakers. Wij kunnen niet wachten om jullie de rest van de collectie te mogen laten zien. Deze is echt origineel en stoer voor de boys.

Nog heel even geduld, want vanaf 24 augustus is de nieuwe MortenZ collectie verkrijgbaar.

 

Mortenz nieuwe collectie, mortenz winter 2017-2018

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...