Kleding nik en nik, nikandnik, stoere jongenskleding

Published on april 6th, 2017 | by de redactie

0

Mr. NIK&NIK enjoy!

NIK&NIK is het modelabel voor kids designed bij Nikkie Plessen.  De kinderlijn is styled in Amsterdam en heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires. Kinderen zijn eigenwijs, nieuwsgierig en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak. Met de NIK AND NIK collectie kunnen kids eindeloos combinaties maken, om daarmee verschillende looks te creëren. Een opvallende collectie welke eruit springt tussen de andere merken en met een geheel eigen stijl, super tof! Echt iets voor kids die weten wat ze willen en een uitgesproken, eigenwijze smaak hebben.

Hip en stoer klassiek

De collectie is hip en stoer klassiek, maar ook niet té ruig, shabby en stuk gewassen. Classics en basics gecombineerd met stoere statements en een edgy touch. Een jas met coole sweater op school of met een nette blazer voor feestelijke gelegenheden.

We zien coole shirts, sweats en vesten, joggs, denim overhemden en ruige jeans. De collectie is lekker casual, niet te klassiek. Bij de NIK&NIK jongens zeggen ze: “die gaten komen er vanzelf wel in”. Met de toffe collecties van NIK&NIK kunnen kids eindeloos combinaties maken, om daarmee verschillende looks te creëren.

Bekijk en shop de nieuwe Nik & Nik kinderkleding collectie oa bij:

Nummer Zestien

nik en nik, nikandnik, stoere jongenskleding

nik and nik jongenskleding

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑