Kleding retour zomer 2017

Published on juni 27th, 2017 | by de redactie

0

#Budget: een stoere zomer met Retour!

De eerste tropische dagen met liggen achter ons. En voor de (hopelijk) vele zomerdagen in het verschiet shop je nu Retour zomer 2017. met flinke korting! Met de uitgebreide Retour Jeans collectie zijn er zoveel leuke items te vinden, dat je iedere dag weer een superleuke outfit kunt samenstellen. Voor de jongens zijn er weer vele stoere shirts, sweaters, shorts en coole denim items te vinden.

Denim desert

Deze zomer neemt Retour Jeans de jongens mee naar de Denim Desert! Een wereld vol met prints, diverse denim wassingen, met heldere kleuren en contrasterende blauwtinten voor een cool summer look.

Surf Boys

Voor echt zomers weer is er een happy summer feeling gecreëerd in de Surfstyle line. Het ultieme vakantiegevoel komt naar voren in polo’s met palmprints, shorts met all-over print, frisse singlets en swimshorts in verschillende neonkleuren. Neon orange, blauw, wit, mint, neongeel met hier en daar wat denim voeren de boventoon.

Sports look

Sportieve boys komen aan hun trekken in het Graphic Rules line. Een collectie volledige geïnspireerd op de sportwereld.  Zwart wit in combinatie met neon oranje maken de outfit extra cool. Hier horen uiteraard materialen en afwerkingen bij waar je je lekker in kunt bewegen, precies zoals de sportieve boys dat wensen!

Bekijk en shop de zomercollectie met korting van Retour Jeans oa bij:

Kleertjes.com

retour zomer 2017

Meer jongenskleding tips en inspiratie >>>

BewarenBewaren

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑