Review – Nerf Elite 2.0 Double Punch Blaster

10 november 2023

Waar kun je jongens nu blij mee maken tijdens pakjesavond? Dat is natuurlijk met een stoere Nerf!
Een Nerf Gun staat bij de jongens altijd wel op de verlanglijst. Het is ook een geliefd speelgoed wat uit de kast wordt gehaald als vriendjes komen spelen. Toen ze deze nieuwe Nerf 2.0 Double Punch Blaster kregen van Speelgoed van het jaar, konden ze dan ook niet wachten om hem te gaan testen! Dus hop naar buiten en kijken of hij ook echt zo cool is zoals hij eruit ziet! De Nerf 2.0 Double Punch Blaster is één van de winnaars van de ‘verkiezing Speelgoed van het Jaar‘.

Shop deze te gekke Nerf Elite Double Punch Blaster hier…

Dubbel fun met deze toffe Nerf

Deze gemotoriseerde Nerf heeft dubbele lopen én dubbel magazijn. Dat is natuurlijk dubbel zoveel power en plezier! Normaliter heeft de Nerf 1 loop, maar deze beschikt over 2 lopen die snel naar voren en naar achteren bewegen als je vuurt. De 2 magazijnen kun je tegelijk in de Blaster plaatsen. Beiden hebben elk ruimte voor 10 darts. Je kunt dus 20 darts achter elkaar afvuren. Aangezien de Nerf gemotoriseerd is werkt hij op batterijen. Deze zijn niet inbegrepen dus zorg vooraf  voor 4 AA batterijen. Dan kan er meteen mee gespeeld worden!

Bekijk hier meer leuk speelgoed voor jongens..

Wat vonden mijn boys van de Nerf?

Ze waren bij het zien van de doos al enthousiast! Wow, die is tof! Mag ik hem uitproberen?
Buiten is dan natuurlijk een ideale plek om deze Nerf Elite 2.0 Double Punch Blaster te testen. Daar is alle ruimte  om lekker te schieten. Gelukkig zijn er ook 50 darts inbegrepen. Zo is er in ieder geval genoeg reserve mocht er buiten fanatiek geschoten worden en ze daarna onvindbaar zijn. Maar niet alleen buiten, ook binnen kun je natuurlijk met de Nerf spelen. Verzin zelf targets waar je op kunt schieten en ga zo met elkaar de strijd aan!  

Wat maakt deze Nerf zo fijn?

 • Dubbele magazijnen
  Je kunt in 1 keer 20 darts afvuren. Je hoeft dus niet na ieder schot opnieuw je darts bij te vullen. Dit gaat gemakkelijk door de ontgrendeling in te drukken. Je stopt de darts in de magazijnen en klikt ze weer terug.
 • Snelheid
  De Nerf heeft een goede snelheid! De darts kun je lekker snel achter elkaar afvuren.  Daarnaast hoeft de Nerf ook niet lang te laden en kun je na elk schot weer opnieuw schieten.
 • Precies en krachtig
  Met deze Nerf kun je krachtig en precies op je target schieten. De jongens ontdekten ook dat hij ontzettend hoog kan schieten. Vonden hun in ieder geval hilarisch en dus een pluspunt!
 • Stoer ontwerp met toffe kleuren
  Het ontwerp spreekt de boys ontzettend aan met de felle kleuren en de dubbele lopen.  Hij is ook niet al te zwaar waardoor de jongens er goed mee konden spelen.


Xavi is 10 jaar en hem lukt het goed om met de Nerf Elite 2.0 Double Punch Blaster te schieten en de darts snel af te vuren. Ook de magazijnen kan hij makkelijk zelf vullen met nieuwe darts. Ivan is pas 5 jaar en voor hem is de nerf natuurlijk wat zwaarder. Het duurt daardoor bij hem wat langer om de darts af te vuren en bij het herladen heeft hij wel wat hulp nodig. Maar alles wat de grote broer kan, dat wil hij natuurlijk ook! 😉 Het eindoordeel is bij beiden in ieder geval een dikke duim omhoog!

Goed speelgoed

De Nederlandse speelgoedindustrie stelt het belang van Goed Speelgoed voorop:

 • Veilig & getest. Voldoet aan alle wetgeving.
 • Origineel & geen namaak. Wordt door de aanbieder op een eerlijke manier verkocht.
 • Kwalitatief & optimaal speelplezier biedend. Dit speelgoedartikel is zijn geld meer dan waard.
 • zo Duurzaam mogelijk. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij de productie van dit artikel.
 • Inclusief. Goed Speelgoed sluit niemand uit. Iedereen speelt mee!
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
cadeau-voor-vriendin

6 cadeaus voor je vriendin waarmee je altijd op safe speelt

Heb jij al een tof cadeau gevonden voor je de verjaardag van je lief of andere feestelijke gelegenheid waarbij je...
1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....