ROBOTS

Jongens kunnen uren gebiologeerd naar Robots kijken. Wat is er nu zo fascinerend aan deze grappige figuurtjes? Is het dat ze een soort kleine vriendjes zijn voor de kleine jongens of is het dat ze ons, als mens, na kunnen doen. Wie zal het zeggen. Het feit is dat er erg veel leuks te krijgen is omtrent Robots op het gebied van speelgoed om mee te spelen, als collecters-items om te verzamelen of als decoratie voor de kinderkamer. En wij vinden ze net zo leuk!!!

Robots DIY

Print je eigen litte robots. Leuk voor feestelijke slinger of als adventskalender te gebruiken (klik hier voor bron) – Met een doos van karton, een rol plakband en een klodder fantasie maak je het leukste robotpak ooit! (bron Anthropologie catalog) – Een tentoonstelling van Robot creaties van oude blikjes. Zo leuk om te maken! (klik hier voor bron)

ster

Robots.nu is een informatieve website over alles omtrent Robots. Robots om mee te spelen, menselijke robots, robots als huisdier. Ontwikkelingen gaan snel. Er komen steeds meer robotdieren op de markt. Vaak lijkt het robotdier op een husidier zoals een hond of kat. Regelmatig wordt het uiterlijk van een dier ook toegepast om de robot in zijn natuurlijk habitat onderzoek te laten doen. Voor een overzicht van nieuws over robotdieren kijk je hier >>>

                                                    robots, robotshuisdieren

ster

       robot_dekbedovertrek_ferm_living  StudioDitteBehangRobot

Dekbedovertrek Robots Ferm Living en Robot kussen klein en groot, Robotbehang van StudioDitte

ster