Dé schooltas voor stoere voetballers

3 september 2019

De Back to School periode is weer van start gegaan. Dat betekent op zoek naar leuke schoolspullen, een nieuwe rugzak, gymtas en gymspullen en alles wat je kunt gebruiken op school. Boris mocht alvast een nieuwe tas uitzoeken. Voor dit jaar is het een stoere rugzak met voetbal print geworden. 

Kleding met voetbal print >>

Rugzak met voetbal print

Deze boekentas is zo COOL volgens Boris. Hij voelt niet zwaar aan en is lekker groot. De grijze ondergrond oogt stoer bij de afstekende blauwe ritsen. de voetbal rugzak met voetbal print, gymtas met voetbal print, zwemtas met voetbal printprint komt hier ook goed op uit.

De ritsen kunnen aan twee kanten open geritst worden en gaan helemaal door tot bijna beneden. Zo kun je goed bij alle spullen, ook dat wat onder in de tas ligt, maar is op deze manier ook heel handig school te maken. Ideaal! De verstelbare schouderbanden zijn, net als het handvat bovenaan de tas, extra gevoerd zodat ze ze ook zacht aanvoelen wanneer er veel in de tas meegaat.

Ja, met deze rugzak wil Boris graag naar school.

Bijpassende gymtas / zwemtas

Meestal koop ik meteen tijdens de Back to School periode een gymtas passend bij de nieuwe rugzak, zodat alle kinderen in de klas ook weten dat dit de tas is van Boris. Deze gymtas heeft trekkoorden waar je de tas mee dicht snoert. Een enorm pluspunt van deze tas vind ik het handige ritszakje in de tas, om bijvoorbeeld een sleutel in op te bergen of wat kleingeld voor een kluisje. Meestal ontbreekt dat bij dit soort tassen, maar hier niet. Ook is hij aan aan de binnenkant waterdicht voor natte zwemkleding bijvoorbeeld. Perfect dus en voor dat geld is hij helemaal super!

Meer leuke schooltassen

Is je zoon toch geen voetballer of heeft hij dit schooljaar liever geen rugzak met voetbal print? Kijk eens bij Bristol voor veel meer stoere jongenstassen met bijpassende gymtassen en schoolaccessoires. Eerlijk gezegd wist ik niet dat Bristol zoveel keus heeft aan leuke tassen. Neem een kijkje in hun webshop. Hier slaag je vast en zeker voor het nieuwe schooljaar.

Rugzak met voetbal print, schooltas met voetbalprint, voetbal tas kind, boyslabel , bristol, nieuwe schooljaar, back to school

Deze stoere rugzak met voetbal print is alleen online verkrijgbaar bij Bristol

rugtas voetbal print

stoere jongenstassen, voetbaltas kind

antilekbeker, bristol drinkfles

GETEST: Deze drinkbeker lekt niet!

bristol sneakers, goedkope sneakers jongen, back to school

Een paar stoere sneakers horen ook bij het nieuwe Back to School seizoen

Meer gave tassen voor jongens >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...
monsterjam

Monsterjam 2022 in het Gelredome Arnhem

Wouw dat was nog eens een toffe uitnodiging. Al maanden kijken we uit naar dit geweldige uitje want in samenwerking...
20221124_133430

Zing de sterren van de hemel!

Met de Bigben karaokemicrofoon zing je de sterren van de hemel. Niet zing je alleen jouw favoriete muziek met je...