Jongens dragen vandaag de dag ook graag sieraden om hun outfit af te stylen. Sieraden voor jongens zijn niet alleen jongens armbanden of jongens kettingen. Met een mooi horloge voor een jongen laat je zien wie jij bent. Wat draagt jouw zoon het liefst? Een stoer horloge of toch een liever een leren armband? Check onze favoriete jongenssieraden op Boyslabel.

Stoere sieraden voor jongens

ibizamen, ibizakids, kinderarmband, ibiza kindersieraden, jongensketting, jongensarmband, leren jongens armband, kralen armband jongens, jongenssieraden

Hoe leuk is dit: dezelfde sieraden voor jongens als voor hun vader. Twinning is winning, we love it! Ibiza Men & Kid

 


jongens horloge, jongenssieraden, horloge jongen, alles voor jongens, cadeau voor jongen
stoer horloge jongen, jongens horloge, jongenssieraden, horloge jongen
stoere horloge kind
leren armband jongen, stoere jongensarmbanden, stoere armband jongen, armband kind
zilveren armband jongen, armband jongen zilver, armband jongen staal
ketting voetbal, jongens ketting
kralenketting jongen, ketting jongen
ketting jongen, leren ketting jongen

jongenssieraden, stoere jongens sieraden, stalen sieraden jongen

Mooie sieraden voor jongens

Op zoek naar mooie sieraden voor jongens? Wat denk je van deze edelstalen jongensarmbanden en ringen in zilverkleurige uitvoering. Of de stoere armbanden voor jongens met leren details? Ik durf te wedden dat ze deze vet cool vinden! Je shopt ze hier

ster

kinder stropdas, jongens stropdas, kindersieraden

Heeft je zoon al zo’n geweldige stropdas voor zon- en feestdagen? Deze kinderstropdas maakt een feestelijke outfit helemaal af. En voor de prijs hoef je het niet te laten, maar €3,95 !

Kinderkleding accessoires

Bij een toffe jongensoutfit hoort ook een stoere zonnebril. Je hebt ze tegenwoordig in alle kleuren en uitvoeringen. Met een zonnebril kom je niet weg. Het mogen er wel minstens een paar zijn. Een in een stoere metaal uitvoering, de ander in een hip montuur en de derde om de blits te maken op het strand. Ook een riem is een dagelijkse musthave. Bij iedere jeans hoort natuurlijk een bijpassende stoere riem!

Jongensieraden

Sieraden horen erbij vandaag de dag. Een stoere jongensarmband of toffe jongensketting staat leuk en laat zien wij jij bent. Hiermee kun je je onderscheiden. Gelukkig is het vandaag de dag ook heel normaal dat jongens sieraden dragen en ik kan je vertellen dat onze jongens ze graag dragen. Een of meerdere armbanden, een stoer horloge en in de zomer een ketting is bij ons normaal en staat leuk bij een toffe jongens outfit! Kijk hier voor meer kinderkleding styling tips.

Jongenshorloges

Wil je online een kinderhorloge kopen? Let op dat het horloge jongen ook echt voor kinderen bedoeld is. De horlogebandjes zijn gemaakt van speciaal materiaal zoals siliconen of klittenband. Hierdoor kunnen de horloges makkelijk versteld worden. Daarnaast zitten de horloges ook nog eens lekker, waardoor je tijdens het spelen of sporten er geen last van hebt. De kinderhorloges zijn uitgevoerd in waterbestendige kwaliteit. De horloges zijn onder andere te koop in een waterdichtheid van 50 of 100 meter. Bij een waterdichtheid van 100 meter kan je kind het horloge om houden tijdens het zwemmen en douchen!

Kleurrijke kinderhorloges

Maak je outfit helemaal af met een kinderhorloge in een vrolijke kleur of design. Ben je op zoek naar een horloge of sieraden voor jongens? Kies dan voor een stoere kleur als blauw, groen of grijs. Voor kleine voetballertjes kies je natuurlijk een horloge met voetbalprints en een coole tiener wil zijn horloge het liefst in het zwart, blauw of helemaal metaal. Er is genoeg keus!

Kauwsieraden

Wist jij dat het voor kinderen (en ook volwassenen) die moeite hebben met het verwerken prikkels juist goed is om ergens veilig op te kunnen kauwen? En niet geldt niet alleen kinderen met autisme, Asperger of ADHD. Vaak gebruiken kinderen daarvoor een pen, touwtje, haren of andere spullen. Zonde natuurlijk! Veel leuker én veiliger is het om te kauwen op een mooi bijtsieraad dat je kind om zijn of haar nek of arm draagt. Op deze manier kunnen ze zich beter concentreren, behalen ze betere resultaten op school en ervaren ze meer rust. 

Het kauwen op spullen heeft een functie. Het stelt ons in staat om te gaan met spannende, stressvolle of saaie situaties. Daarnaast vergroot het kauwen de concentratie aanzienlijk. Stoppen met kauwen is dus niet nodig! Gebruik het liefst wel iets om op te kauwen wat daar voor bedoeld is. Het kauwen op een siliconen bijtketting of bijtarmband heeft de voorkeur, omdat deze daar speciaal voor is ontworpen. Lees meer over kauw- en bijtsieraden >>

sieraden voor jongens, jongenssieraden, vader zoon sieraden, twinning sieraden

LEES OOK:

Sieraden voor jongens ,jongenssieraden, horloge jongen