hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Spelen

Published on november 27th, 2017 | by de redactie

0

De Sint is in aantocht …

Sinterklaas is een geweldige tijd. De spanning bij de kinderen en het plezier van mooie cadeaus uitzoeken. Voor ons is het na drie jaar wonen in het buitenland voor het eerst dat de jongens het wat intenser mee gaan maken. Want we hadden natuurlijk ook wel pepernoten en een sint en piet slinger in Singapore en zelfs een intocht en een bezoek op school maar dat is toch anders dan posters in de bushokjes, reclames op tv, iedere dag een Sinterklaas journaal en straks Pieten in het straatbeeld. Ik kan niet wachten!

De leukste Sinterklaas cadeau jongens

Net als dat ik niet kan wachten om de kopjes te zien bij het uitpakken van de sinterklaascadeaus. Mijn auto adorerende kroost maak ik eenvoudig blij met alles waar wielen onder zitten. En zo’n houten kraan is ook goed voor uren speel plezier. Ik heb een rijtje gemaakt met duurzaam mooi speelgoed waar zowel kind als ouder gelukkig van wordt. En om het compleet te maken zo’n ideale opbergzak met een autobaan erop. Wij hebben deze al een voor al onze lego blokjes maar wellicht is een extra voor de auto’s ook handig. Al is het maar omdat het ook makkelijk is om mee te nemen op vakantie of een logeerpartij. Evenals de meeneem magneetset. Ideaal om mee te nemen op reis of naar een restaurant.

sinterklaas-cadeau-jongens-boyslabel-sint-cadeautjes-schoencadeautjes

Houten kraan

Brandweer kazerne hout

Houten auto garage

Tiger tribe meeneem magneet set

Houten brandweer wagen

Opbergzak Play&Go

Safari puzzel

Houten dumper truck

Houten big digger

Fire truck puzzel

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/sinterklaas-cadeau-jongens/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/sinterklaas-cadeau-jongens
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k