boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Sinterklaas Sinterklaascadeautjes, Sinterklaas cadeau jongens, sint kado jongen 3 jaar, sinterklaas cadeau kind 5 jaar, sinterklaas cadeau kind 6 jaar, sinterklaas cadeau kind 7 jaar, sinterklaas cadeau kind 8 jaar

Published on november 3rd, 2020 | by de redactie

0

Favoriete Sinterklaas cadeautjes per leeftijd #TIPvanSINT

Sinterklaas is een geweldige tijd. De spanning bij mijn jongens en het plezier van mooie cadeaus uitzoeken en verlanglijstjes maken. Ik niet kan wachten om de kopjes te zien bij het uitpakken van alle sinterklaascadeautjes. Leef jij je ook altijd helemaal uit in je rol als Sinterklaas en koop je gerust net een Sinterklaas cadeau te veel? En dat je dan op pakjesavond ziet dat je kids er zo van genieten? Heerlijke tijd toch?!

Het leukste Sinterklaas cadeau voor jongens

Mijn jongens maak ik eenvoudig blij met alles waar wielen onder zitten. En zo’n houten hijskraan is ook goed voor uren speel plezier. Ik heb een rijtje gemaakt met mooi speelgoed waar zowel kind als ouder gelukkig van wordt. En om het compleet te maken zo’n ideale Play & Go opbergzak met een autobaan erop. Wij hebben deze al een voor al onze lego blokjes maar wellicht is een extra voor de auto’s ook handig. Al is het maar omdat het ook makkelijk is om mee te nemen op vakantie of een logeerpartij. Evenals de spellen van SmartGames. Ideaal om mee te nemen op reis of naar een restaurant.

Sinterklaascadeaus voor kleine jongens

Aan kleine jongens geeft je een ander cadeau dan voor de grote boys. Dus speciaal voor de jongens van 2 jaar hebben wij ook een leuk Sinterklaas cadeau verlanglijstje gemaakt.

Sinterklaas cadeau jongen 2 jaar, speelgoed jongen 2 jaar, speelgoed jongen 3 jaar, cadeau jongen 3 jaar, sinterklaas tips

Houten parkeergarage

Lamp spokenjager

Wagonimo spel

Houten auto om aan te sleutelen

Wobbel

Vtech Zoomi Zooz Klim en Verkenboom #speelgoedvanhetjaar

Blokken extra groot

Knuffel draakje

Multi speeltafel

Stapel vrachtwagen

Loopkar

Sinterklaas cadeau, trapeze, schommel kinderkamer, lillagunga

Dat is nog eens een tof cadeau van Sinterklaas. Onze kleine man is gek op bewegen en kan geen seconde stilzitten. Hoe fijn is het dan om even je energie kwijt te kunnen en even lekker te hangen als een aapje aan je eigen trapeze.

Sinterklaascadeautjes jongens 3-5 jaar

Sinterklaascadeautjes, Sinterklaas cadeau jongens, sint kado jongen 3 jaar, sinterklaas cadeau kind 4 jaar, boyslabel, sinterklaas blog, sinterklaas cadeau inspiratie

Houten toolbelt

Easy Rider loopfiets

SmartFarmer by SmartGames

Bob Bilnaad actiespel

Houten hijskraan

3x dierenkop muurdecoratie

Vloerschommel voor in huis

Way to Play flexibele autobaan

Sinterklaaszak met familienaam

muziek instrumenten kinderen

Wil je eens wat anders geven dan anders? Geef je kleine muzikant een muziekinstrument cadeau met Sinterklaas.

LEES OOK:

Sinterklaas cadeau jongens 6-8 jaar

jongens speelgoed 6-8 jaar, sinterklaas cadeau jongens, jongen 6 jaar, cadeau jongen 7 jaar, cadeau jongen 8 jaar

Nerf Fortnite Blaster

Glow in the dark AARDE

Hidden Side LEGO the Newbury spookschool #speelgoedvanhetjaar2019

3D Doolhof

Action Reaction

Wondere Wereld #leukenleerzaam

Playmobil De grote burcht van de Novelmore Ridders

Kletspot voor kinderen

WowWee MiP Robots

Hotwheels #blijftleuk

mario kart live, mario kart live home circuit, sinterklaas cadeau jongens

Cadeau van Sint voor de grote jongens

sinterklaas cadeau grote jongens, sint kado jongen 10 jaar, cadeau jongen 12 jaar, sinterklaascadeautjes

Skelter

Pakjes afpak spel

Het Jachtseizoen 

Nintendo Switch

Gravitrax lees onze Gravitrax review

LEGO Harry Potter

Exost Loop racebaan

Fortnite

Monopoly vaslspelers editie

Atlantis Escape lees onze Atlantis Escape review

Escape Room

SINTERKLAAS WINACTIE

Waar je misschien niet aan denkt, maar wel een super leuk idee is: geen een pyjama als Sinterklaas cadeau! Lekker praktisch en duurzaam tegelijk. En je weet zelf: hoe meer cadeautjes hoe leuker met Sinterklaas. Dus leg een fijne pyjama in de zak van Sinterklaas en wedden dat jouw zoon hier heel blij van gaat worden?!

pyjama als sinterklaas cadeau, tygo vito pyjama, stoere jongens pyjama

PJ WINACTIE (2x kans)

Kan jouw zoon ook een fijne jongens pyjama gebruiken voor de komende maanden waarin we toch veel thuis zitten? Of wil je ook een pyjama als Sinterklaas cadeau geven dit jaar? Doe dan HIER mee met onze winactie en maak 2x kans op een van deze super toffe pyjama’s.

escape room spel, escape room familie spel, escape room jumanji

NOG EEN SINT WINACTIE

Zijn jullie er ook gek op? Van die moeilijke raadsels en puzzels om ergens uit te komen of op te lossen? Die uitdaging, de tijdsdruk en het samenwerken of je dit gaat halen met z’n allen? Ik heb het dan over spannende en leuke Escape Room spellen voor kinderen en volwassenen. Ons gezin is er dol op en gaan er graag een middagje voor zitten.

Zijn jullie ook gek op Escape Room spellen spelen? Doe dan mee met onze winactie.

super mario LEGO, speelgoed van het jaar, speelgoed van het jaar 2020, speelgoed van het jaar verkiezing, het leukste speelgoed

LEGO Super Mario Avonturenset winnen

Leven als in een game, wat een avontuur zou dat zijn! Toen Boris hoorde dat hij zijn eigen game kan bouwen met LEGO en hierin Super Mario tot leven kan laten komen was hij meteen enthousiast. Met de LEGO® Super Mario TM speelsets is dat mogelijk.”DAT LIJKT ME LEUKKKK!!!”  Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn twijfels had of dit echt wel leuk zou zijn voor kids die al wat groter zijn en gamen op de computer en tablet. Boris en ik gingen samen op avontuur met de LEGO Super Mario startset.

Wil jij je kind ook blij maken met deze super toffe LEGO Super Mario Avonturen startset? Dat kan! Doe mee met onze winactie.

LEES OOK:

Wij zijn heel benieuwd wat er voor een Sinterklaas cadeau bij jouw jongens op het verlanglijstje staan. Leuk als je dit laat weten in een reactie hieronder. Fijne Sinterklaas!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑