boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Sinterklaas sinterklaas surprise, sinterklaas surprise maken, kinder surprise tips en ideeen

Published on november 20th, 2021 | by Manja

0

HELP; mama mag weer een Sinterklaas surprise maken… + TIPS

Het was weer zo ver, lootjes trekken en daar hoort een bijbehorende surprise bij. Uiteindelijk kom je samen tot een idee, en ga je er samen mee aan de slag. En meestal na een minuut of 10, zit je deze alleen af te maken. Herkenbaar? En welke Sinterklaas surprise hebben jullie gemaakt? Of heb je nog wat inspiratie nodig? sint

online jongensspeelgoed kopen, exost loop, racebaan, looping racebaan, jongensspeelgoed, jongens cadeau

Het leed dat surprise maken heet

Ik vraag me soms af, of een Sinterklaas surprise maken niet meer een meiden ding is. Mijn oudste zoon Levi (11) vind het bedenken van een surprise heel leuk. Dit jaar ging hij alleen op pad voor de kadootjes, ze mochten 4 euro besteden. Dit is natuurlijk niet veel, en ik vroeg me af, of hem dat ging lukken! Nou de action is dan zeker je beste optie, hij kwam thuis met een setje van 4 pennen, een zak pepernoten en 2 lipbalsems. Ik ging het even na tellen, en wat bleek er kon nog iets bij. Dus hebben we samen een klein make-up tasje gehaald, altijd leuk!

sinterklaas surprise maken, cupcake surprise maken, kinder surprise zelf maken, sinterklaas surprise inspiratie

Sinterklaas suprise maken

We hadden samen besloten een cupcake te maken, eerst wilden we het met pur doen, maar ik dacht een makkelijkere manier te hebben gezien op you tube. Nou je raadt het al; die was echt niet makkelijker, wat een gedoe!

Ik vroeg Levi of hij dan de kadootjes even wilde inpakken “ja is goed mam”. Vijf minuten later werp ik een blik naar hem hoe het er voor staat met inpakken, en zie ik dat die een slachtoffer heeft gevonden. Manlief zit op het gemak zijn kadootjes in te pakken.

Weer vijf minuten later vraag ik aan hem: “Bedenk je alvast een gedicht!?” Nou dat vond die te moeilijk. Oke dat snap ik maar zoek maar op Google daar staan er genoeg zei ik hem.

cupcake surprise

Cupcake surprise

Al zuchtend en na 10x “verveel me” “wat moet ik doen dan” “ik weet niet hoe”. Zei ik een tikkeltje geïrriteerd (want die “cupcake” werkte me op de zenuwen!) ga maar lekker naar bed en dan maak ik hem wel af.

Ondertussen liep het al tegen tienen en was ik er klaar mee. Niet perfect, niet de mooiste en mijn hele avond weg, maar de cupcake was een feit! Ik heb me er maar bij neergelegd dat het romantische idee van samen met je zoon een surprise maken, niet bestaat. 😉

sinterklaas surprise maken, kinder surprise maken, popcorn surprise maken

Popcorn surprise

Vorig jaar maakte ik overigens deze bak met popcorn, als je zoekt op you tube is de beschrijving te vinden, deze was een stuk makkelijker en zag er heel tof uit.

Meer Kinder surprise tips en inspiraties

Nou Manja, hierbij nog wat leuke Sinterklaas surprises inspiraties om volgend jaar te maken.

sinterklaas surprise maken, LEGO surprise, LEGO hoofd maken

LEGO surprise voor een LEGO fan

Voor een LEGO fan ligt het voor de hand om een LEGO surprise te maken. In deze LEGO hoofden kun je veel cadeautjes verstoppen 😉 Gevonden op Pinterest.

sinterklaas surprise, sinterklaas voetbal tafel

Sinterklaas voetbal surprise

Voor een voetbal liefhebber is het leuk om een voetbal tafel te maken van een oude schoenendoos. Rijg hier een paar buisjes door om aan te draaien en maak hieraan een elftal van pieten en Sinterklazen. Dat ziet er uit als een echte Sinterklaas surprise. Gevonden op Pinterest.

toolbox maken

Gereedschapskist voor de klussers

Is degene op je lootje een echte Doe-het-zelver en gek op klussen? Maak een handige toolbox waar je gereedschap en leuke cadeautjes in kunt bewaren. Gevonden op Pinterest.

Game console maken

Voor een gamer kun je redelijk eenvoudig, van een stuk karton, een game console maken op een doos. En in de doos kun je je cadeautjes bewaren.

hamburger maken, hamburger surprise maken

Hamburger surprise

Van schuim kun je een geweldige hamburger maken. Hoe leuk is dat?! Gevonden op Pinterest.

Playstation surprise maken

playstation surprise, surprise maken , sinterklaas surprise jongen

Van een platte doos kun je deze Playstation surprise maken. Hoe leuk is dat?! Hier gaat menig jongenshart sneller van kloppen. Gevonden op Pinterest.

Nog meer leuke Sinterklaas surprises voor jongens

Zoals jullie vast wel weten kun je op Pinterest echt de leukste surprise voorbeelden en inspiraties vinden. Hieronder nog meer voorbeelden.

Heb jij nog leuke Sinterklaas surprise ideeën die je wilt delen met ons? Laat het ons gerust weten! Mail naar info@boyslabel.com dan plaatsen wij de mooiste creaties hierbij.

LEES OOK:...

Comments are closed.

Back to Top ↑