Kleding skurk zomer 2017

Published on mei 21st, 2017 | by Colinda

0

SKURK jongenskleding

Sinds de lancering van het toffe jongenskleding merk SKURK zijn wij al fan. Heel blij dat vanaf begin februari de nieuwe zomercollectie verkrijgbaar is. SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het stoere imago zie je terug in de kleding. De jongens met SKURK kleding vallen op in de buurt, de sportvereniging, verjaardagen en op de schoolpleinen.

Achter de ontwerpen van SKURK zitten twee enthousiaste dames met passie voor jongenskleding én jarenlange ervaring in de in de modebranche en met name de boyscollecties van diverse kledingmerken. En dat is ook terug te zien in de kleding. Stoere ontwerpen met de juiste pasvorm, lekker draagbaar én ook nog eens betaalbaar. Dat is precies wat de jongens graag dragen en de moeders leuk vinden!

Zomercollectie 2017 SKURK

Deze zomer zijn de SKURK boys te zien in frisse kleuren, stoere prints met tropische looks en strepen op de shirts. Kekke details als omgeslagen pijpen en toffe tekstprints zijn ontworpen voor BOYS die de stoere wereld zelf gaan ontdekken en niet bang zijn om op te vallen in een trendy shirt of coole sweater. Naast deze toffe shirts en sweaters zijn er ook heerlijke sweatshorts die mooi matchen met de rest van de collectie en super comfortabel dragen. Wedden dat jouw zoon deze kleding het liefst iedere dag draagt!?

Bekijk en shop deze stoere SKURK jongenskleding bij:

SKURK

skurk zomer 2017

skurk zomer 2017

Share Button

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑