Lekker buitenspelen met het leukste speelgoed voor buiten

3 juni 2022

Lekker buitenspelen is gezond en leuk! Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend meer vandaag de dag. De kids moeten zoveel; iedere dag naar school, huiswerk maken, naar de buitenschoolse opvang, sporten, gezond eten, muziekles… en ga zo maar door. Wees eens eerlijk, heeft jouw kind genoeg vrije tijd om lekker te doen wat hij wil? En zijn er genoeg vriendjes en vriendinnetjes in de buurt waar jij mee kan en wil spelen? Spelen is het belangrijkste onderdeel van een gezond leven, dat mogen wij ouders nooit vergeten. Laat je kind lekker kind zijn en lekker spelen! Met dit leuke speelgoed voor buiten gaat dat helemaal lukken.

Wij hebben voor de kids het leukste buitenspeelgoed verzameld voor uren speelplezier. Gaan de kinderen voor de te gekke loopfietsen en steppen, de watertafel of zandbak of toch voor het voetbaldoel, trampoline of die gave skelters? Have fun met dit gave speelgoed voor buiten om lekker mee te spelen!

Lees ook: tof speelgoed voor jongens >>

Speelgoed voor buiten

 

buitenspeelgoed voor jongens, jongensspeelgoed, buiten speelgoed

Skelter met aanhanger

Graafmachine waar je op kunt zitten

Metalen graafmachine voor in de zandbak

Grasmaaier met geluid

Tractor

Skateboard

Piratenschip

Hutten bouw pakket

Waterbaan

Verkeerslichten

Als ik zelf terug denk aan mijn jeugd dan komen als eerste de herinneringen boven van buiten spelen. We hadden een grote zandbak in de tuin, een rekstok en een schommel en mochten eindeloos hutten bouwen met parasols en lakens. Ook gingen we er regelmatig op uit in de wijk met andere kinderen uit de buurt. Mijn kids spelen ook graag buiten met buitenspeelgoed voor jongens. Bij hen moet er water, zand en iets van fietsen of skelters bij zijn. En natuurlijk mogen een voetbal en pionnen niet ontbreken voor de sportieve boys.

exit waterbaan, waterspeelgoed, buitenspeelgoed, leuk voor jongens

Deze waterbaan is echt het einde!

buitenspeelgoed voor peuters en kleuters, watertafel, buitenspeelgoed

Waterpark van Plantoys

Je eigen waterpark in je tuin! Laat de bootjes varen en aanmeren op het eiland met dit prachtige, houten waterpark van Plantoys. Dit buitenspeelgoed is favoriet vanaf het moment dat het een beetje mooi weer begint te worden. Lekker spetteren met water, welk kind wil dat nou niet. Ook leuk om dit waterpark binnen in de douche te zetten wanneer je kindje nog niet buiten kan spelen. Dat wordt een middag vol waterpret!

Ook leuk: insecten speelgoed en onderzoeksets >>

mega trampoline, super grote trampoline, exit trampoline, buitenspelen

Shop trampolines hier

Trampolines

Wat zijn wij blij met onze trampoline in de tuin. De jongens spelen en springen er iedere dag op. Ze kunnen al hun energie hierop kwijt en wat hebben ze hiervan een plezier samen met hun vriendjes maar ook alleen. Als tip geef ik wel mee: neem een ruime trampoline als je de plek hebt. De jongens worden groter en vinden dit (Sebas is 14 jaar) nu nog steeds leuk om te doen.

Glijbaan

Nu hebben wij niet zo heel veel ruimte in onze achtertuin, toch prijkt daar een glijbaan. In de speeltuin is dit ook het meest favoriete speeltoestel. Voor dreumesen is een lage glijbaan wel zo prettig idee voor de ouders en voor peuters maakt hoogte nog niet zoveel uit. Of je nu een kleine glijbaan koopt van een meter hoog of een grote glijbaan compleet met tuinhuis; je kind zal er erg blij mee zijn. Als je kind ouder wordt zal het waarschijnlijk wel liever naar een glijbaan in een speeltuin gaan.

Buitenspeelgoed voor jongens

stoer jongensspeelgoed, buitenspeelgoed voor jongens

Het leukste buitenspeelgoed voor jongens

Al dit toffe speelgoed shop je hier

Skelter

Voetbal spel

Kickback rebounder

Hooverboard

Razer step

Skeelers

Skateboard

Ballen

Verplaatsbaar basketbal standaard

Skelters

Een skelter is ook echt tof buitenspeelgoed voor jongens en meisjes. Met een skelter kun je je wereld om je huis vergroten en ontdekken. Rustig rondjes rijden door de buurt samen met je buurjongen. Maar ook een wedstrijdje racen tegen elkaar. Welke skelter kan het hardst.

Bekijk meer super gaaf jongensspeelgoed >>

quut_scoppi

Strandspeelgoed

Scoppi is een hippe schep van het merk Quut Beach Toys. Dit trendy stuk zandspeelgoed trekt meteen de aandacht met zijn unieke design en mooie kleuren. De schep is makkelijk te gebruiken en heeft geen scherpe randen. Om het plezier te verdubbelen zit er aan de schep een zeef vastgeklikt! Zandkastelen, grachten en forten bouwen was nog nooit zo leuk!

De Triplet van het merk Quut Beach Toys is een uniek, multifunctioneel stuk strandspeelgoed waarmee de grootste lol te beleven valt. De Triplet kan gebruikt worden als schep om te graven, als zeef om schelpen te verzamelen en als hark om mooie patronen in het zand te maken. Ook het handvat is multifunctioneel: laat water door het holle handvat heen druppelen en creëer hiermee prachtige designs op het zand. Laat het zandkastelen bouwen maar beginnen!

Zand, zee, zon en zandkastelen! Spelen op het strand was nog nooit zo leuk met Ballo van het merk Quut Beach Toys. Ballo is een speciale en unieke emmer met een prachtig design. De ronde vorm van de emmer en het stevige handvat zorgt voor een minimale hoeveelheid morsen van het water. Het kind kan nu zonder zorgen van de zee naar het zandkasteel rennen en terug! Door de vierpuntige opening kan het water met veel nauwkeurigheid worden gegoten op de plek waar jij dat wilt.

Shop dit leuke strandspeelgoed hier 

quut_triplet , quut beach toys, speelgoed voor buiten
quut_ballo , tuut bal, quut buitenspeelgoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...