Stoere twinning boxers voor vader en zoon

14 september 2023

Bij de vraag of ondergoed altijd maar basic moet zijn is het antwoord heel kort en krachtig NEE! Bij een stoere outfit hoort ook een stoere boxer! Bovenal is het van belang dat een boxer lekker comfortabel zit. Onze kids zitten tenslotte niet de hele dag op hun bips maar willen spelen en ravotten. En met deze boxers kunnen vader en zoon ook nog eens samen twinnen. Cuteness overload…

Nu hoor ik veel van jullie denken, ‘wat maakt het nu uit hoe een boxershort eruit ziet, het zit toch maar onder de kleding verstopt’. Daar heb je ergens een punt maar je zult al vroeg genoeg merken dat die broek geregeld uit is of moet en dan is het wel zo prettig dat daar een nette boxershort onder zit.

Trots op zijn boxershort

Het begint namelijk al bij het zindelijk worden. De luier gaat uit en een leuk onderbroekje komt daarvoor in de plaats. Een klein kereltje vindt de Muchachomalo boxershorts met leuke print veel interessanter dan een saai exemplaar, dit trekt natuurlijk meteen de aandacht en hij zal trots zijn om zijn boxershort te dragen en vooral droog te houden!

Heerlijk draagcomfort tijdens de gymles

Wanneer ze naar de basisschool gaan komt er natuurlijk ook gymles bij kijken. Bij veel scholen gymmen de kleuters nog in ondergoed. Je snapt wel dat de boxershorts met een vrolijke opdruk dan super cool zijn om in te gymmen, daarbij zitten ze ook nog eens heerlijk comfortabel en sluiten ze goed aan. Geen afzakkende of slobberende onderbroekies.

De held van het voetbalveld

Ook de tieners en jongvolwassene willen er gelikt uitzien. Niet alleen naar school, stage of werk, maar ook op de sportclub is de uitstraling van belang. Toch wel cool als je in de kleedkamer je broek laat zakken en er zo’n vette boxershort tevoorschijn komt.

Papa is de beste, de sterkste en de liefste

Veel kleine jongens kijken op tegen hun vader en willen ze het liefst in alles na-apen. Dan is het toch helemaal te gek dat vader en zoon dezelfde Muchachomalo boxershorts kunnen dragen. Wedden dat jouw kleintje hier blij van wordt, en hoe trots zal papa wel niet zijn op zijn kleine stoere knul!

Een musthave voor jong en oud

Deze boxershorts zijn dus een musthave voor jong en oud. Van kleine net zindelijke knul tot stoere schooldude en van hippe tieners tot volwassen man. Verkrijgbaar in leuke en trendy prints maar ook in effen kleuren. Voor ieder type jongen of man is de juiste boxer te koop.

Leuk weetje! De naam Muchacho Malo betekent in het Spaans ‘Stoute jongen’.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding winter

Het is nog winter! Sale shoppen voor de boys

Ik kan er nog steeds niet aan wennen! De eerste Pre Spring collecties komen over een aantal weken alweer uit...
DSC02989

‘Fall’ in love with Tygo & Vito

Het is weer herfst en dat merken we aan het weer. Het wordt weer grilliger, grijzer en kouder. Dus dat...
school-outfit-1

4x inspiratie voor stijlvolle school outfits om zich in uit te leven op de speelplaats 

Door achter de schoolbanken te zitten, zal de outfit van je zoon niet al te snel vuil worden. Maar denk...