What’s your favo sweater

7 september 2023

Sweaters voor jongens; Hét favoriete jongenskledingstuk is echt wel een stoere sweater of hoodie. Een sweater draagt heerlijk, je kunt je er vrij in bewegen, dus goed om in spelen, sporten en ravotten en is meteen ook lekker warm. Een sweater draag je het hele jaar door. In de winter tijdens koude dagen, maar ook in het frisse voorjaar of op koude zomeravonden. Het ideale jongenskleding stuk voor de jongens. En de sweaters en jongenstruien zijn dit seizoen wel heel erg gaaf.

Deze gave donkere sweater van Quapi is super stoer!

De truien met dierenprints zijn altijd leuk voor de boys..

Hoe stoer is deze groene trui met oranje tijgerkoppen?

Sweaters voor jongens

We zien sportieve sweaters, coole sweaters, stoere sweaters, jongens hoodies en jongenstruien met te gekke prints, met of zonder zakken, crewnecks, turtlenecks en capuchons. Afbeeldingen van de natuur, steden, auto’s, sport, dieren, patches en grappige teksten geven de truien een eigenwijze look. Het kan allemaal! Wij hebben de meest favoriete, te gekke en stoere jongenssweaters op een rijtje gezet. Welke is de favoriete trui van jouw zoon?

Een stoere sweater met gekleurde banen..

Favoriete sweaters voor jongens 

Deze stoere truien voor de buiten avonturen van je kleine ventje..

Jongenssweaters

Voor jongens is een sweater echt iets anders als voor meisjes. Een sweater is hét kledingstuk wat ze het liefst iedere dag dragen. Deze moet wel voldoen aan bepaalde eisen, want anders blijft hij (soms nog gewoon met de prijskaartjes erin en nooit gedragen) gewoon in de kast liggen.

Ook grijs is harstikke hip deze winter

Donkerblauw is altijd leuk voor de winter…

Ten eerste moet een stoere sweater de juiste looks hebben. Kleine jongens dragen graag sweater met prints, maar wanneer de jongens groter worden moet deze trui eigenlijk zo ‘clean’ mogelijk zijn. Een mooie kleur is dan heel belangrijk. De voorkeur ligt hier bij zwart en grijs,  en voor de afwisseling groen of blauw en bij hoge uitzondering dragen opvallende kleuren. Natuurlijk moet de jongenssweater lekker zitten, niet kriebelen of knellen. Een buidelzak op de voorkant van de trui heeft de absolute voorkeur, want hier kun je zo lekker je handen in verstoppen. Dit zijn de favoriete jongenstruien voor de boys!

De leukste jongens sweaters vind je hier…

De sweaters van Z8 zijn zo gaaf!

LEES OOK:

Sweaters voor jongens

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

apparel-1850804_1280

Top 5 exclusieve kinderkleding merken voor deze zomer

In de wereld van kindermode zijn er enkele merken die zich onderscheiden door hun kwaliteit, innovatie en stijl. Deze exclusieve...
boyslabel.com-2

Kinderen stappen modieus en betaalbaar door het leven: Tips voor het kopen van kinderschoenen

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, maar dat betekent niet dat je de bank moet breken...
herenmode

Zomerse touch met de herenkleding van Greenfield Fashion

Bij Greenfield Fashion zijn ze helemaal klaar voor de zomer met een uitgebreid assortiment aan zomerse kleding voor de moderne...