What’s your favo sweater

18 september 2022

Sweaters voor jongens; Hét favoriete jongenskledingstuk is echt wel een stoere sweater of hoodie. Een sweater draagt heerlijk, je kunt je er vrij in bewegen, dus goed om in spelen, sporten en ravotten en is meteen ook lekker warm. Een sweater draag je het hele jaar door. In de winter tijdens koude dagen, maar ook in het frisse voorjaar of op koude zomeravonden. Het ideale jongenskleding stuk voor de jongens. En de sweaters en jongenstruien zijn dit seizoen wel heel erg gaaf.

Sweaters voor jongens

We zien sportieve sweaters, coole sweaters, stoere sweaters, jongens hoodies en jongenstruien met te gekke prints, met of zonder zakken, crewnecks, turtlenecks en capuchons. Afbeeldingen van de natuur, steden, auto’s, sport, dieren, patches en grappige teksten geven de truien een eigenwijze look. Het kan allemaal! Wij hebben de meest favoriete, te gekke en stoere jongenssweaters op een rijtje gezet. Welke is de favoriete trui van jouw zoon?

Stoere sweater in blauw of bruin

Favoriete sweaters voor jongens 

Sweater blauw met capuchon

Rood, wit, blauwe sweater

Donker blauwe hoody Let’s Go

Gestreepte sweater

Hoodie donkerblauw colorblock

Hoodie oranje

Groene hoodie

HELEMAAL HIP MET STREPEN

Jongenssweaters

Voor jongens is een sweater echt iets anders als voor meisjes. Een sweater is hét kledingstuk wat ze het liefst iedere dag dragen. Deze moet wel voldoen aan bepaalde eisen, want anders blijft hij (soms nog gewoon met de prijskaartjes erin en nooit gedragen) gewoon in de kast liggen.

Leuk, stoer en betaalbare sweaters voor jongens by TYGO & vito

Ten eerste moet een stoere sweater de juiste looks hebben. Kleine jongens dragen graag sweater met prints, maar wanneer de jongens groter worden moet deze trui eigenlijk zo ‘clean’ mogelijk zijn. Een mooie kleur is dan heel belangrijk. De voorkeur ligt hier bij zwart en grijs,  en voor de afwisseling groen of blauw en bij hoge uitzondering dragen opvallende kleuren. Natuurlijk moet de jongenssweater lekker zitten, niet kriebelen of knellen. Een buidelzak op de voorkant van de trui heeft de absolute voorkeur, want hier kun je zo lekker je handen in verstoppen. Dit zijn de favoriete jongenstruien voor de boys!

 

LEES OOK:

Sweaters voor jongens

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Tumble n dry jongenskleding kinderkleding

Ontdek de ss23 collectie van Tumble ’n Dry

Met de lente en zomer weer in het vooruitzicht, gaan we met z’n allen het liefst zoveel mogelijk naar buiten...
jongens jassen

Coole zomerjassen voor de jongens

Maart roert zijn staart, een gezegde wat deze maand goed tot zijn recht komt met al die regenachtige en koude...
jongens jassen (1)

De vetste sneakers voor jongens

Als ik zo de meeste moeders om mij heen hoor, is iedereen al toe aan het voorjaar. Die zon schijnt...