boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Tumble and Dry winter 2018

Published on augustus 5th, 2017 | by Karen

0

Epic new collection Tumble ‘N Dry

De Tumble and Dry nieuwe collectie is here! TND staat voor functionele kleding die tegelijkertijd ook nog eens hip is. De kinderen moeten de kleding graag aan willen en zich hier lekker en vrij in kunnen bewegen. Door het gebruik van mooie, maar functionele details en frisse kleuren weten ze de juiste kleding te maken, die onze kids graag willen dragen.

Tumble ‘N Dry nieuwe collectie

Tumble and Dry winter 2018

De Tumble and Dry nieuwe collectie is vol met prachtige denim items, kleuren, stoere prints en mooie details. Favoriet bij ons is de jeans met een toffe gestreepte omslag. Daar past de gestreepte sweater ook helemaal bij. Maar ook de heerlijke basic items mogen niet ontbreken. Denk aan fijne basic sweaters en vesten. Of het denim blouseje dat het altijd goed doet bij stoere boys! En een musthave is de waterafstotende winterjas met stoere cap op de capuchon!

Tumble ‘N Dry is ontstaan met als motivatie om voor kinderen stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kleding te ontwerpen waar iedereen vrolijk van wordt en wat iedere dag gedragen kan worden. Iedere dag spelen in de kleding van Tumble ‘N Dry? Geen probleem! Daar is het voor gemaakt. De kleding heeft een goede pasvorm en een perfecte afwerking, zodat niets knelt en er geen draadjes en naadjes loslaten. De perfecte kleding voor kinderen.

De eerste items uit de Tumble and Dry nieuwe collectie shop je nu in de eigen webshop van Tumble ‘n Dry

 

 

 

Tumble and Dry winter 2018Tumble and Dry winter 2018

Tumble and Dry winter 2018

Tumble and Dry winter 2018

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑