boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers voetbalkamer, jongenskamer, voorbeeld kinderkamer

Published on november 8th, 2015 | by Sabine

0

Voetbalkamer ideeën en inspiratie

Wat fantastisch, z’n eigen voetbalkamer! Welke jongen droomt er op die jonge leeftijd nou niet van? Veel jongens dromen zelfs over voetbal, over zijn favorieten club, mooiste doelpunt, kampioen worden of prof voetballer zijn. Geef jij als voetbal moeder jouw zoon zijn eigen voetbal kamer met deze leuke voetbalkamer ideeën en tips. Hij zal het als voetbalfan fantastisch vinden!

Voetbalkamer, jongenskamer

Voetbalkamer ideeën

voetbalkamer, jongenskamer, voorbeeld kinderkamerVoor deze jongenskamer kwamen we het sportieve voetbal behang tegen. Dat wordt ons beginpunt voor deze sportieve kinderkamer. De jongens hebben een werktafel of bureau nodig op hun voetbalkamer . We kiezen voor dit schitterende exemplaar, een voetbaldoel van Xo in my room! Wat is er nu leuker om samen met je vriendjes een balletje te trappen in je eigen slaapkamer én daarna je huiswerk te kunnen maken aan dezelfde tafel

Boven het kinderbureau hangen we een voetbal hanglamp in hetzelfde thema. Een lamp met voetbalpatroon en gras. In deze voetbalkamer plaatsen we een bijzonder bed, een goal met lades eronder. Zodat kleding en speelgoed ook opgeborgen kunnen worden.

vsvoetbalbedincllades, voetbalbed, voetbalkamer, jongenskamer, voorbeeld kinderkamer

De droom van alle voetballers: een eigen voetbalbed!

Meer voetbalkamer accessoires

Natuurlijk mag een mooi voetbal dekbedovertrek niet ontbreken. Er is ontzettend veel keuze aan beddengoed voor dit thema, of je nu gaat voor een dekbedovertrek met voetballen erop, voor jouw favorieten club of het Nederlands elftal, slapen wordt heerlijk! De poef op de kinderkamer is altijd handig om ergens bij te zetten. Zacht om op te zitten, of gewoon makkelijk om je boeken op te leggen voor het slapen gaan. Voor de knusse en gezellige sfeer leggen we een mooi vloerkleed bij het bureau en bed. Dit vloerkleed is zo groen, zo groen als gras met een middenstip! Ik hoor het fluitje van de scheidsrechter al, de wedstrijd gaat beginnen!

Wat een inspiratie kwam ik tegen op Pinterest. Deze kapstok is perfect zelf te maken voor in de voetbalkamer. Handig om de voetbalschoenen of kleding aan op te hangen. Gebruik hiervoor een oud handvat van een voetbalspeeltafel en bevestig deze aan de muur.

voetbalkamer, jongenskamer, voorbeeld kinderkamer

ster

Kleerfenzo, Muurstickers, muurstickers kinderkamer, stoere muurstickers jongenskamer, voetbalkamer, voetbalsticker

Bij Kleefenzo hebben ze te gekke voetbal muurstickers voor voetballiefhebbers! Deze extreem grote muurstickers leveren een echt “wauw” gevoel op voor een stoere kinderkamer. De muurstickers worden gemaakt van zelfklevend textiel, dit materiaal laat zich makkelijk plakken en verwijderen en is scheurvast. Hiermee maak je van een saaie kinderkamer in no-time een stoere voetbalkamer!

ster

voetbalkamer ideeën

GOOOAAAALLLLL…!!! Voetbal dekbedovertrek van Snurk

ster

Kijk hier voor inspiratie Autokamer >>

Inspiratie Piratenkamer >>

Kijk hier voor inspiratie Robotkamer >>

Inspiratie voor een Wereldkamer >>

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑