hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Jongenskamers voetbalkamer-jongenskamer-inspiratie-kinderkamer-styling

Published on september 14th, 2018 | by de redactie

0

Mama, ik wil een voetbalkamer!

Help! Je zoon komt thuis met de wens voor een stoere voetbalkamer en je hebt geen idee waar te beginnen. Geen probleem. Jij als voetbal moeder kan dit aan! Ga niet meteen een standaard voetbalbed bestellen waar hij misschien over een jaar op uitgekeken is. Er zijn zoveel leuke kleinere accenten in een kamer aan te brengen die een stoer en fris eind resultaat bieden.

Thema: voetbal

Look: stoer

Accentkleur: rood

Zoals je ziet is een basis van grijs met een beton look of een witte steenstrip muur een mooi uitgangspunt. Dan verwerk je het voetbal thema meer in de accenten. Voor mij zou dat de voorkeur krijgen over een fotobehang in het thema voetbal. Ben wel benieuwd of jullie dat ook vinden.

voetbalkamer-jongenskamer-inspiratie-kinderkamer-styling

Muursticker 3 vlakken

Seletti neon letters G O A L (niet heel goedkoop maar wel een mega effect!)

hanger van vintage voetbalspel (zelf maken)

voetbalschoen poster

voetbal bureau

Voetbal bureau op de voetbalkamer

Dit bureau is een droom voor iedere voetbal fanaat. Niet alleen is het in de vorm van een goal gemaakt maar er zit ook een belijning van een voetbalveld op het werkblad. Dus je kunt in combinatie met je voetbal playmobil poppetjes de perfecte opstelling voor de wedstrijd van zaterdag oefenen. Je koopt dit mooie bureau hier, maar een handige papa (of klussende mama) gaat naar een bouwmarkt. Ikzelf zou dit project wel aandurven.

voetbalkamer-kinderkamer-styling

Een sportieve jongenskamer

En geen voetbal kamer is compleet zonder een locker kast zoals je deze ook in de kleedkamers kunt vinden. Wij kozen deze locker kast van HK Living om zijn stoere uitstraling maar wel practische gebruik omdat hij van hout is en niet van metaal. De opbergmand kozen we omdat hij ons aan het net van de goal doet denken.

De snoerverlichting is op te hangen als stadion verlichting en welke jongen wil nou niet slapen onder zo’n dekbed van een voetballer. Je kunt ze krijgen in meerdere kleuren. Ik zou zeggen een voor de thuiswedstrijden en een ‘tenue’ voor de uitwedstrijd. En loungen gaat net even leuker op zo’n fijne zitzak in de vorm van een voetbal. Lekker zacht en het perfecte relax accent in een slaapkamer.

Inmiddels zou ik bijna wensen dat ze thuiskomen met de vraag ‘mama mag ik een voetbalkamer’. Mijn vingers jeuken bij al dit moois!

PS: foto boven; Muursticker voetballer | Rugzak pionnen

Bekijk meer thema jongenskamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden en inspiratie >>>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/voetbalkamer/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/voetbalkamer
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k