Het leukste waterspeelgoed

21 juli 2019

Wanneer het mooi weer is willen alle kinderen het liefst met water spelen en lekker spetteren en spatteren of een watergevecht houden! Je kunt hiervoor natuurlijk naar het strand of naar een zwembad gaan, maar de kinderen beleven net zoveel plezier gewoon achter in de tuin. Dat wordt uren waterpret met al dit gave waterspeelgoed. Pas maar op, want nat word je zeker!

Bekijk deze leuke zwembroeken >>

Waterspeelgoed

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling. Spelenderwijs grenzen verleggen, onderling spelregels bepalen en creatief bezig zijn met hutten bouwen. Als ik zelf terug denk aan mijn jeugd dan komen als eerste de herinneringen boven van heerlijk buiten spelen in de zomer. We hadden een grote zandbak in de tuin, een rekstok en een schommel en mochten eindeloos hutten bouwen met parasols en lakens. Ook gingen we er regelmatig op uit in de wijk met andere kinderen uit de buurt. Mijn kids spelen gelukkig ook graag buiten.

Meer leuk zwembad speelgoed

zwembad speelgoed

Floating ping pong table

Opblaasbare stier

Swimfin

Opblaasbare motor

Super soaker

Voetbal / waterpolo doel

Opblaasbaar zwembad speelgoed: ruimteschepen met waterpistool

Waterscooter

Dino & kameel

Waterbasket & volleybal net

buitenspeelgoed voor peuters en kleuters, watertafel, buitenspeelgoed

Waterpark van Plantoys

Je eigen waterpark in je tuin! Laat de bootjes varen en aanmeren op het eiland met dit prachtige, houten waterpark van Plantoys. Dit buitenspeelgoed is favoriet vanaf het moment dat het een beetje mooi weer begint te worden. Lekker spetteren met water, welk kind wil dat nou niet. Ook leuk om dit waterpark binnen in de douche te zetten wanneer je kindje nog niet buiten kan spelen. Dat wordt een middag vol waterpret!

 

water speelgoed, badspeelgoed, knikkerbaan-badplezierWaterspeelgoed

Holderdebolder, spetter, spat! Deze water-knikkerbaan is echt leuk: de waterbal raast door de spiraalbocht, plonst in de kantelemmer en rolt er aan de andere kant weer uit. Dat doet de gekleurde knikkers in de bal vrolijk ratelen. Hoe de bal rolt, kunnen de kinderen zelf beslissen, want de verschillende elementen van het waterparcours kunnen flexibel worden gerangschikt. Wie wil, kan ook met de opscheplepel water in de baan scheppen.

Ga op ontdekkingsreis in het water met deze gele onderzeeër. Deze Green Toys duikboot is op zijn best in een (zwem-)bad. Door de opening vooraan is hij ook een bijzonder leuke gieter. Wat ga jij ontdekken in het diepe water?

 

Dit waterspeelgoed is een summer musthave voor de kleintjes

Watertrechters

Met deze extragrote watertrechter creëer je geweldige spettermiddagen. Maar weet je wat ook leuk is? Maak hier een kloddertrechter van in de zandbak. Zeef eerst het grove zand en doe vervolgens het fijne zand in de kloddertrechter. Giet er water bij en er komt meteen een geweldige stroom blubber uit de trechter. Een wondermooi kasteel klodder je in een vingerknip. Versier je zelfgemaakte zandgebakjes of klodder je naam in het zand. Kortom, eindeloos klodderplezier!

Favoriet waterspeelgoed is de grote Moby Dick (zie hoofdfoto). Deze kan je na het opblazen gewoon aansluiten op de tuinslang, waarna hij jouw en je kleine rakkers lekker nat maakt.

water speelgoed, speelgoed met water, aquaplane, jongenscadeau, buitenspeelgoed, jongensspeelgoed

Aquaplane waterbaan

Maak kennis met Aquaplay’s nieuwe avontuur, het Bergmeer! Dit grote kanalensysteem zal je kinderen uren bezig houden met de gloednieuwe spelfunctie; de grote berg met een meer. Het heeft tevens een speedboot, een containerboot met container en de drie dierenfiguren; Lotta de Eend, Nils de Kikker en Bo de Beer. Samen met de poppetjes kunnen kinderen de geheimzinnige grot in de berg verkennen, de steile klippen beklimmen, de speedboot door de grappige waterval heen sturen of in de kanalen naar schatten zoeken. Breng het water in beweging door het waterrad rond te draaien en door het enorme sluizensysteem heen te varen. Je regelt het waterniveau door de pomp te gebruiken en de sluisdeuren te openen. Dit is een creatieve en speelse manier om te leren hoe water beweegt, optilt en stijgt!

waterspeelgoed, strandspeelgoed, zandbakspeelgoed

Strandspeelgoed

Spelen op het strand en in de zandbak was nog nooit zo leuk met de Quut Beach Toys. Quut combineert duurzaamheid en design. Uniek strand- en waterspeelgoed dat nét dat tikje anders is dan al de rest. Neem nou de Ballo bijvoorbeeld, een speciale en unieke ronde emmer met een prachtig design. De ronde vorm van de emmer en het stevige handvat zorgt voor een minimale hoeveelheid morsen van het water. Je kind kan nu zonder zorgen van de zee naar het zandkasteel rennen en terug! Door de vierpuntige opening kan het water met veel nauwkeurigheid worden gegoten op de plek waar jij dat wilt. Zandkastelen, grachten en forten bouwen was nog nooit zo leuk!

haba-knikkerbaan-badplezier-watertrechter-2

Badspeelgoed is ook waterspeelgoed

Natuurlijk kun je dit leuke waterspeelgoed ook gebruiken in de badkamer. Deze leuke water-knikkerbaan is bij uitstek geschikt voor onder de douche. Natuurlijk wil jouw kleine waterratje samen met de grote opblaasbare walvis in bad (natuurlijk schatje, geen probleem …) Dus na de zomer hoef je dit speelgoed zeker niet op te ruimen. Als badspeelgoed kunnen de kinderen hier de hele winter ook nog veel plezier aan beleven!

Deze zomer musthaves mag je niet missen >>

Bekijk meer leuk zomerspeelgoed >>

zand en water tafel, buitenpspeelgoed, waterspeelgoed

Een water en zand tafel is ook altijd leuk om lekker te knoeien

waterspeelgoed, waterbaan, buitenspeelgoed

Het leukste waterspeelgoed maak je zelf. Deze leuke waterbanen hebben wij gespot op Pinterest

Meer beachwear for boys >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...