Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding Z8 kleding, Z8 zomer 2017

Published on februari 11th, 2017 | by Colinda

0

WHOOP # YAY! Z8 verkrijgbaar!

WHOOP # YAY! De nieuwe Z8 kleding collectie voor zomer 2017 is verkrijgbaar! Hier hebben we allemaal op gewacht! De collectie is zomers en sprankelend door het mooie kleurgebruik en de sportieve accenten. Z8 pakt dit seizoen flink uit met vrolijke kleuren en veel sportieve fun prints. Dat wordt een mooie zomer!

   

Stay sporty Boys

De Z8 jongens gaan voor stoer, sportief en lekker eigenwijs. We zien dit seizoen veel sportieve all over prints, als caps-, tennisrackets-, skate en grafische prints op kleuren als kobalt blauw, zwart en wit gecombineerd met grijs en vrolijk lime geel. Toffe kleuren voor de boys! De collectie zit vol met sportieve details; zoals opgestikte schouderpads op de hippe sweaters, stoere shirts, comfy sweatpants en toffe baseball shirts, jacks en caps.

Zomer musthaves

Deze nieuwe collectie is zelfs NOG leuker dan de vorige collecties. De vorige stukken gingen als zoete broodjes over de toonbank en bij deze collectie voorspel ik niets anders. Dus wees er op tijd bij wanneer een van deze zomer musthaves wilt aanschaffen. Wij houden je op de hoogte wanneer deze verkrijgbaar is.

Bekijk en shop deze nieuwe Z8 kleding collectie zomer 2017 verkrijgbaar oa bij:

Kixx-online

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑