hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kleding Z8 winter 2017-2018, zwart wit jongenskleding

Published on december 1st, 2017 | by Colinda

0

Z8 winter collectie is stoerder dan ooit!

Get ready to rumble want de Z8 winter collectie is zojuist in de SALE gegaan! Goed nieuws voor alle kids met smaak. Want boy, wat zullen ze opvallen tussen de witte sneeuwvlokken komend winterseizoen. All over prints, polkadots en strepen worden volop gecombineerd met trendy kleuren als army groen en grafiet.

Z8 winter #Boys be Cool

Zelfvertrouwen, daar draait het om in de Z8 jongenscollectie. Stoere kleding vol met gewaagde slogans op de shirts en sweaters als “It’s good to be me’ en “Perfect is boring”. De kleuren van dit seizoen zijn army green, gray en grafiet, oftewel triple stoer!

De materialen zijn zoals altijd comfortabel en zacht, terwijl de uitstraling cool en zelfverzekerd is. De sweatpants van gemixte materialen met stoere details zoals kniestukken en print, zijn echt musthaves. Sowieso zijn er veel bikerelementen terug te vinden, zoals de doorgestikte details in de broeken. Wil je echt opvallen? Om de all over print broek met kniestukken kan niemand heen.

Stoere jongenskleding

Urenlang ravotten in de winter staat of valt met een goed warm jack. Dit jaar hebben ze bij Z8 een dik army green winterjack met fake fur kraag in de collectie. Ook het ultracoole bierjack staat garant voor veel complimenten.

Niet te lang wachten met het uitzoeken, want deze collectie vliegt de deur uit!

Z8 winter 2017-2018 shop je nu met 30% korting bij:

Kixx-online

Z8 winter 2017-2018, zwart wit jongenskleding

Lees meer kindermodeblogs op Boyslabel >>

Bekijk ook: Get the Look meisjeskleding >>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/z8-winter-2017-2018/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/z8-winter-2017-2018
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k