Ad SquareAd Square


De leukste zomerjassen voor jongens!

In de zomer kunnen de jongens de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, kleuren en prints.  Ben jij ook nieuwsgierig welke zomerjassen er dit voorjaar en deze zomer hip zijn voor jouw zoon? Kijk dan hier op kindermodeblog Boyslabel, want wij houden je op de hoogte van de leukste jongensmode, kinderkleding trends, Get the Looks, styling inspiraties en de leukste kinderjassen!

Bekijk onze favoriete jongenskledingmerken >>

Zomerjassen voor jongens

Trendy model

Voor welk model jongensjas kiezen jij en je zoon dit seizoen? Kies je liever voor een trendy bomberjack, kort spijkerjasje of een nette zomerjas voor je zoon of ga je toch de praktische parka? Hiermee bescherm je hem tegen weer en wind en kun je je lekker in verschuilen tijdens een zomerse bui.  En om zo lang mogelijk buiten te kunnen spelen op de koudere dagen komt een jas goed van pas.

Favoriete jongensjassen

De favoriete zomerjassen jongens van dit moment zijn de Retour zomerjas, de trendy jassen van Scotch & Soda, de hippe Name it zomerjassen en de reversible jacks van Vingino. Wil je liever een unieke jas die niet iedereen draagt? Kijk dan zeker eens bij de leuke jongensjassen van Bellaire, Bomba, Tygo&Vito en MOLO.

Op zoek naar de leukste jongenskleding styling tips? Kijk bij Outfit of the Day >>

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren