Ad SquareAd Square


Kleding zwemkleding voor jongens

Published on april 18th, 2018 | by de redactie

0

Coole zwemkleding voor jongens

Spetter spetter spat. Wie zit er in het zwembad? Onze jongens, maar niet in hun blote gat! De jongens hier zijn gek op zwemmen. Echte waterratjes zijn het en lopen de hele zomer in coole shorts over het strand of zijn te vinden in het zwembad. Dus hippe zwemkleding voor jongens mag zeker niet ontbreken in de zomerse garderobe van de boys.

Zwemmen doen de kids graag. Maar als het weer het nog niet toestaat, trekken we lekker met z’n allen naar het zwembad. Daar is het tenminste tropisch warm. En met een hippe zwemshort willen ze ook graag gezien worden tijdens zwemles of in het zwembad. Gelukkig is de zomer in aantocht en begint het vakantie seizoen. We gaan massaal richting de zon, dus die nieuwe zwembroek kan je zoon zeker wel gebruiken!  De leukste zwemkleding voor jongens en coole zwemshorts en zwembroeken hebben wij geselecteerd uit de leukste shops online. Maak je keuze en have fun!

Coole zwemkleding voor jongens

Bekijk meer zomerse jongens kleding >>

zwemkleding voor jongens, Jongens zwembroeken

Snapper Rock UV kleding

Bekijk hier de nieuwe zwem collectie van Snapper Rock! Snapper Rock biedt hippe UV-beschermende kleding voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Een ruim assortiment aan boardshorts, shirts, hoedjes en pakjes die altijd aansluiten bij de laatste modetrends.

Zwemkleding jongens

Iedere ouder wilt dat zijn kind zorgeloos kan spelen, zonder dat het kwetsbare huidje schade oploopt door gevaarlijk UV-straling. Snapper Rock voor kids zorgt ervoor dat zwemkleding de functionaliteit heeft die ouders willen namelijk UV-bescherming, daarbij is de kleding licht in gewicht, ademend en sneldrogend, zonder dat er enige afbreuk wordt gedaan aan stijl! Snapper Rock UV-kleding is ontworpen in Nieuw-Zeeland, waar de ozonlaag erg dun is. Vanuit de kennis die daar beschikbaar is, hebben de ontwerpers gekeken hoe zij kinderen het beste in de zon kunnen beschermen, zonder het speelplezier weg te nemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste stoffen en technologie, én er wordt met een mode-oog gekeken naar kleuren en ontwerpen.

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑